2020-10-06
上網見到間cafe好靚 好多好評 決心去試下🙈 點知真係又靚又好食👍🏻👍🏻打卡一流📸️ 因為好肚餓 所以叫左好多野食😆😆————————————————Salami & Ham Pesto Panini $75Panni 真係好高質 唔好睇佢份量好少 食落都幾飽肚 食材用Parma Ham、莎美樂腸、乾和新鮮番茄🍅、青醬、Mozzarella🧀 味道比較特別Classic Ham & Cheese Panini $65我個人比較喜歡依款Panini 因為我個人唔太鍾意食番茄🍅 而且向來鍾意食芝士火腿😝Lemon Cake $18個檸檬蛋糕🍰即叫即整 遠處就聞到陣陣的檸檬味好香🍋 有種外脆內軟的感覺Homemade Burnt Cheesecake $45我叫左Orginal原味 無唸過會咁好食 食到停唔到口 比起一般cheesecake更好食 大家一定要試下🤩Gelato一球 $40我揀左開心果杏仁味 係比較罕有既味道 都係意大利的經典雪糕口味🍦Flat White $42 & Matcha Latte $49咖啡☕️係依間cafe既皇牌🥇採用意大利米蘭🇮🇹品牌—Griso Coffee的
————————————————
Salami & Ham Pesto Panini $75
Lemon Cake $18
Homemade Burnt Cheesecake $45
Gelato一球 $40
咖啡☕️係依間cafe既皇牌🥇採用意大利米蘭🇮🇹品牌—Griso Coffee的自家烘焙咖啡豆 而且多次攞左濃縮咖啡金獎🏆
————————————————
🏠Coffeelin (西環)
西環西營盤高街99號地下3號舖
☎️60993635