2008-01-06
專登上ONLINE MAP睇下添記既Location:由佐敦A出口轉左(嘉賓大廈)直行到尾,睇到渡船街,過埋條馬路直入文苑街就到la,果度好多鋪頭都拉閘,冷清清的Big news~添記加價了!由最初係OPENRICE現到食評話17蚊,一直諗住食都今日專程過嚟,真係『老虎蟹』都要食一次NEW PRICE: 小法包$17.5, 大法包$33,蒜蓉包就KEEP係$4.5小法包即ORDER即烘,等左5分鐘到LA~有得食la最好味係咸咸韌韌既嚼肉,青瓜片同甘筍絲再多的就好lu調味料方面,我睇佢\落左美極同胡椒粉‧汁係唔太多架,適中la,可能係個包太脆,先會顯得唔夠‧個人偏好甜包,但添記小法包咁新鮮熱辣,正ar價錢方面,以成本價計,十幾蚊當然不值la但當人人都用二三十蚊去百特叔叔,星巴克人,超級利華同delifrence等買一份甚至半份三文治都無怨言時,添記自製即烘法包,又即係抵返哂~
小法包即ORDER即烘,等左5分鐘到LA~有得食la
最好味係咸咸韌韌既嚼肉,青瓜片同甘筍絲再多的就好lu
個人偏好甜包,但添記小法包咁新鮮熱辣,正ar
價錢方面,以成本價計,十幾蚊當然不值la