餐廳: Combo
資訊:

2020-03-02 217 瀏覽
今次要介紹既係呢間Combo小店!點解我會話佢隱世!係因為係西九龍中心真係好少呢類型西式餐廳,加上食物同服務都係預計唔到既高水準!所以決定打呢篇Blog去記錄一下 去到唔洗等位,因為我地成十幾人book左檯慶功宴,所以老闆特別預留左長檯位置俾我地,之後當然要介紹下食物! 人多最好就係可以咩都點下! 以下係我地個晚叫左既餸菜。我至愛既羊架一d酥味都無,好好食!焗龍蝦!好大隻叫左兩款唔同既生蠔試,都新鮮既!好Juicy蒜蓉炒硯黑松露雲吞呢個味道合宜,配餐酒一流!當晚比較遜色左少少既係牛扒,因為可能聽錯左既關係,扒生左少少甜品Cheese cake 都好夠味! 但最可惜係掛住食,無影到個威靈頓牛柳個碟最好食,亦係餐廳主打總括係深水埗搵到呢間新既西餐廳慶功宴,係有驚喜既!最後都送上慶功既獎牌相片記錄一下啦

羊架

我至愛既羊架
一d酥味都無,好好食!

焗龍蝦

焗龍蝦!好大隻

生蠔

叫左兩款唔同既生蠔試,都新鮮既!好Juicy

蒜蓉煮硯

蒜蓉炒硯

黑松露雲吞

黑松露雲吞
呢個味道合宜,配餐酒一流!

牛扒

是日甜品 Cheesecake

甜品Cheese cake 都好夠味!

但最可惜係掛住食,無影到個威靈頓牛柳
個碟最好食,亦係餐廳主打

總括係深水埗搵到呢間新既西餐廳慶功宴,係有驚喜既!

慶功宴

最後都送上慶功既獎牌相片記錄一下啦