2020-09-06 225 瀏覽
放假悶悶地真係最岩去Coffee Shop 享受下杯咖啡食返件Cake...突登上網搵一d比較出名既咖啡店,有視覺享受之餘都有美覺既享受呀!!未行到去門口已經見到好多後生仔後生女排隊,我緊係唔汁輸啦!! 唔該, 兩位!!等到一陣終於入得啦,成間店都係綠色,有一種工業風格既設計,而且佢既樓底好高,你入到去唔會有一種壓逼既感覺.間店既中間有一條旋轉既樓梯,岩曬打卡用呀!講返D野食先:我同朋友叫左個MOCHA 同一個肉桂味既蘋果Cheese cake我本人就唔係咁中意飲D苦既野所以就覺得普通,但係我既朋友就覺得好飲啦! 佢既拉花又令,真係望到都要影返幾張相先捨得飲.自於個Cheese cake , 肉桂味同蘋果就一定好夾,兩個人一件其實真係唔夠喉… 不夠價錢就貴左小小....但係如果當下午茶既話就完美啦! 唔講咁多啦,扮文青影返幾張相先走!!!扮文青打卡推介: Colour Brown x PHVLOHATCH

未行到去門口已經見到好多後生仔後生女排隊,
我緊係唔汁輸啦!! 唔該, 兩位!!

等到一陣終於入得啦,成間店都係綠色,有一種工業風格既設計,
而且佢既樓底好高,你入到去唔會有一種壓逼既感覺.
間店既中間有一條旋轉既樓梯,岩曬打卡用呀!

講返D野食先:

我本人就唔係咁中意飲D苦既野所以就覺得普通,

自於個Cheese cake , 肉桂味同蘋果就一定好夾,
兩個人一件其實真係唔夠喉… 不夠價錢就貴左小小....
但係如果當下午茶既話就完美啦!

唔講咁多啦,扮文青影返幾張相先走!!!
Mocha , 肉桂蘋果Cheese cake
2020-08-26