2017-10-12 1853 瀏覽
作為木嘴,自然物以類聚都有一班木嘴朋友。呢日為左其中一個朋友既生日我就買個cake俾佢啦。 呀,可能有朋友無睇過木嘴我既食評,提返大家本人對食物既要求為零,只係comment到好食同唔好食,個個都係食神,唔通個個都真係食神咩。慶左咁多年仲有咩蛋糕揀姐,木嘴班朋友基本上次次都係買個東海堂就算鬼數,無心思無驚喜,反正大家見到咩cake都係餓狗搶屎,食完之後個個大嗌好飽,從來都唔comment食物既味道。本身今日都係諗住求其買個東海堂比佢算,點知經過呢間紅車厘,個名雖然娘娘地,但d cake賣相都唔錯,重點係平過東海堂好鬼多。大佬月頭出左糧幾日就變糧尾嫁啦,依家黎到月中銀包已經無乜貨,既然係咁就挑戰下班木嘴朋友既底線,買個芒果蛋糕黎試下。 食完,都ok既,芒果幾甜,中間係海綿蛋糕,食得飽7個木嘴之餘,仲有一大舊剩返無人問津添問你死未。建議大家糧尾既時候考慮下呢個蛋糕,食極唔完,性價比一流。

芒果蛋糕
外賣自取