2014-05-18 307 瀏覽
我從來冇試過order個早餐可以到午市先到……話話我今日晨早去揾早餐食 見西九冇乜餐廳開 so去咗椰林閣,開頭入去就有人招呼都ok ge..但係一放低餐牌之後落order舉極手都冇人so我……好啦 我落咗炒蛋多士加蕃茄火腿通加華田 一個餐嚟~落完order 等咗成粒鐘都未到 坐我隔離car位個位小姐遲嚟過我 都係咁吹d.侍應……連個小姐食完 我先嚟咗杯華田 乜都冇嚟 見到d人食完一個一個咁走 覺得好無奈~~好啦 咁我就吹個侍應啦 之後個侍應同我講 係咪埋單喇!?我心諗 你邊忽見到我有食過野!? 之後我問佢 係咪炒隻蛋都咁耐 佢又係咁話幫我睇幫我跟 又等咗陣之後 無啦啦比咗碗麥片我 大佬呀 我叫嘅係蕃茄通呀 好啦 又等咗一陣 佢比咗碗上湯嘅通粉我 之後同我講話蕃茄湯賣哂 我心諗 你早啲比我咪5會搞到依家食午飯仲食緊你地個早餐lor...講下d食物先個炒蛋話有cheese嘅 點知又冇落到 而且冇乜味 相反d通粉個上湯就咸到喊出嚟 總知成件事都非常差非常馬虎!!5會再去!!!
我從來冇試過order個早餐可以到午市先到……
講下d食物先
總知成件事都非常差非常馬虎!!5會再去!!!
2014-05-18
$38 (早餐)