走進這家印度餐廳,一陣香料的氣息撲面而來。點咗串燒五香雞柳,端上枱嗰陣,真係熱辣辣仲有聲音喎!口感啱哂,辣味夠哂kick但又唔會辣到飲涼水,就連雞柳都系正!只不過有啲乾,可能系炮得時間太足了。嚟到主菜Chicken Tikka Masala,呀!講真,見到個汁嘅香濃郁,已經忍唔住淋係白飯上面。味道有層次,由酸轉辣,呢碗咖哩真系正呀!👌牛肉卷餅呢,外層酥脆,入口即溶,芒果酸乳就伴得刁鑽,滋味鮮甜,完美平衡哂嗰種香濃嘅香料辣味。至於賣相普通嘅Palak Paneer,佢嘅味道就亡羊補牢,芝士同菠菜混埋,簡直係健康同幸福感爆燈!😋而個椰菜,炒得軟綿綿仲有少少焦香,勁贊。成餐食落去,我哋兩個嘅肚皮都滿足到唔得了。下次還會再黎,推薦俾鍾意印度菜嘅你哋!🍛