2022-07-08
深水埗📍抵食簡約風西餐廳🍔🍝難得今日放假當然要去覓食啦✨今次去開深水埗果頭 就睇啱依間睇落去幾chill嘅Cafe🙌🏽法國鵝肝手打牛肉漢堡 $108手打牛肉連埋煎香咗嘅鵝肝一啖咬落去超有滿足感 👍🏿 麵包皮似係黑糖味 食落去有甜味 好特別🤤小食拼盤 $88雞翼有驚喜!有陣陣嘅孜然味同脆口 其他小食嘅味道都唔錯✨軟殼蟹雜菌忌廉意大利飯 $98出乎預料地好大碟OMG 超足料 原來軟殼蟹係可以咁大隻😂😂飯底係忌廉意大利飯 但都唔會膩 下次嚟會叫番少飯🫡Classic Punch $42 (Tea Time)因為晏晝嚟 所以係Tea time有得平啲☺️同我expect嘅一樣 好fruity 同fresh! 解暑一流 重點係佢唔太甜 一唔小心就成杯飲哂Mocha $46好邪惡嘅Cream 同朱古力醬 連我依個好驚飲苦嘢嘅小朋友都忍唔住飲咗啖🤣
法國鵝肝手打牛肉漢堡 $108
小食拼盤 $88
雞翼有驚喜!有陣陣嘅孜然味同脆口 其他小食嘅味道都唔錯✨
軟殼蟹雜菌忌廉意大利飯 $98
Classic Punch $42 (Tea Time)
Mocha $46