2023-06-11 337 瀏覽
約咗個朋友去間呢間好多人嘅串燒店食宵夜,平日凌晨12點幾入到去都坐得幾滿。🫣環境有啲迫,等咗30分鐘啲嘢食一次過嚟晒。爸B燒烤 ($82/半打)豬牛雞各兩件,味道中規中矩,對我來講冇話邊樣特別好食,價錢略貴。🫣日式雞皮串($18)呢個幾大驚喜!啲雞皮查完之後好似變咗一粒粒咁,食落去脆波波勁香口😻有少少乾身,但係可接受。香蜜燒雞中翼($18)呢款雞翼做得幾好🥵好有喺燒烤爐燒完之後即刻食嘅感覺,雞翼入面冇乜血🫡燒生蠔($30/1隻)(兩隻叫起)我哋一共叫咗三隻,冇加到芝士,生蠔一般size,對得起個價格🫡蒜蓉味都好重,勁香口。椒鹽海蝦 當日去舖頭做緊優惠,$6隻椒鹽海蝦🥰呢個價錢真心勁抵,而家諗返都後悔點解嗰陣時唔叫多d😢成隻蝦燒到脆卜卜,連個殼都可以食埋🤣椒鹽味好重,唔會剩係得死鹹味,極度推介。🥰

爸B燒烤 ($82/半打)

日式雞皮串($18)

香蜜燒雞中翼($18)

燒生蠔($30/1隻)(兩隻叫起)

椒鹽海蝦