2025-03-25
今日係fd屋企打通宵麻雀🀄咁岩佢屋企樓下新開左間新舖見到打邊爐都幾好呀 橫掂打通宵麻雀真係要食飽個人先有力氣大殺三方架嘛 😉 😉 😉 入到去先發覺唔小野 真係超值的套餐全日套餐B 都係$398就可以享受120分鐘的日本A3黑毛和牛+日本米豚肉放題我覺得最正既係無論湯底 肉類 海鮮 甚至乎飲品佢地都係有放心思係到 並唔係普普通通架🔸 湯底方面有提供5款湯底泰式湯鍋、日式海草美顏鍋、芝士湯鮮茄鍋、咖喱湯鍋和麻辣仙鍋呢度係每人一鍋 又衛生又健康 😍🔸 吸精既係新店開張期間 仲可以用$1加購原價$298既A5黑毛和牛$1價真係超心動💓來自北海道十勝既黑毛和牛 油花分佈均勻肉質軟嫩而又入口即溶 重點係濃郁的牛肉味好重好香A3級的日本黑毛和牛 油脂豐富都係肉味十足 正👍🔸 除了肉類 海鮮都是一大亮點店內設有自家魚池見到佢即點即撈活海鮮 🦀 🦞 🦐包保係新鮮上桌龍蝦海蝦、扇貝、元貝和青口等 乜都有齊呀 😀 😀🔸 自助區仲有無限超過50款特色火鍋配料提供原來所有蔬菜來自自家農場絕對無化學農藥 woooow 😍見到一盒盒放得好靚既鮮菇禮盒 🤣 問完先知真係係澳洲賣有機蘑菇試問邊有一問火鍋店連供應商都自己
咁岩佢屋企樓下新開左間新舖
🔸 除了肉類 海鮮都是一大亮點
店內設有自家魚池
見到佢即點即撈活海鮮 🦀 🦞 🦐
包保係新鮮上桌
龍蝦海蝦、扇貝、元貝和青口等 乜都有齊呀 😀 😀
🔸 自助區仲有無限超過50款特色火鍋配料提供
原來所有蔬菜來自自家農場
絕對無化學農藥 woooow 😍
見到一盒盒放得好靚既鮮菇禮盒 🤣
問完先知真係係澳洲賣有機蘑菇
試問邊有一問火鍋店連供應商都自己做埋 務求做到將最健康既野提供俾個客食 👍 😉
🔸 重點黎啦
店家仲自製的一系列健康飲品
川貝枇杷雪梨、海底椰竹蔗水、蘋果無花果水和酸梅湯
真係用真材實料 薏米水大推👍
冇賣可樂啤酒 真係為你健康著想 🤗
食完呢餐真係無比幸福 仲真係飽到打牌打到第二日6點都好飽哈哈 真心抵食 🥰
📍 海上鮮海鮮和牛涮涮鍋(香港)
📍 香港香港西灣河鯉景灣太康街45號蘇豪東B期地下02B-07GB號舖