2019-08-12 46 瀏覽
今日同男朋友慶祝生日~當然要帶佢去食好野🙊次次都一定會海鮮🤣有個fd話食過尖沙咀分店嘅焱丸水產好正,我就試下cwb呢間,近近地~餐廳裝修超日式道地feel~😍我地早放工,book左位6點半入去,未到7點已經full晒walk都冇位🙈大家想食記住book位啦~先叫左個刺身三盛同活雲丹(新鮮海膽)~唔喺度度都可以食到咁新鮮嘅海膽🤤記住要上枱就快啲包紫菜享用啦~油甘魚超肥美!咬落油脂味幾重~ 壽司盛合 超級豐富😍 每款嘅刺身都高質~ 三文魚子 好飽滿😍 海膽超鮮甜! 同活雲丹嘅品種唔同~ 壽司飯嘅份量日剛剛好~ 輪到磯燒海產啦~ 叫左個味噌甲羅燒同埋烏賊。 店員會喺旁邊悉心幫你慢慢燒好啲海鮮~ 等食就得啦🙊 味噌甲羅燒嘅蟹膏好香濃! 配搭賣蟹子 同埋青瓜絲, 加添咗脆卜卜 嘅口感,絕配! 烏賊夠晒肥美肉厚,仲要燒到好香~