第一次寫食評比餐廳因為實在大推介其實一星期之前已經去過餐廳食左一次太驚喜 所以第二次再帶好朋友去食記得第一次因為跟朋友去食 人數好多 所以叫左好多野食 象拔蚌刺身 一啲魚類嘅刺身 仲叫咗個龍蝦刺身 價錢都係加百零蚊就有一隻大大隻 老闆係我地面前新鮮捉左再整俾我哋食 除左新鮮甜美 我都無咩形容詞表達我地叫左個椰青雞湯 食之前飲左個湯底 真係好好味 食得出個湯底係用時間煲出嚟 絕對唔係嗰啲即食湯底 我自己好鍾意食羊肉所以叫咗兩碟羊肉食 估唔到啲肉食都可以咁新鮮 完全冇一種老左嘅味道喺度 個so味都係啱啱好 牛肉都係一樣 顏色紅白分明 絕對有足份量唔係出面果d薄切牛肉 印象中都係$70左右一碟已經有成1x片絕對夠2個人食 之後太專心食嘢冇咩影相所以淨係影咗兩張相但係呢間餐廳真係絕對推介 嚟緊有機會打邊爐都會繼續去食!
第一次寫食評比餐廳因為實在大推介
其實一星期之前已經去過餐廳食左一次
太驚喜 所以第二次再帶好朋友去食

記得第一次因為跟朋友去食
之後太專心食嘢冇咩影相所以淨係影咗兩張相
但係呢間餐廳真係絕對推介 嚟緊有機會打邊爐都會繼續去食!

象拔蚌刺身
椰青雞湯湯底