SAVVY

忙完一輪要好好慰勞自己☺️拉埋閨蜜去食餐飽~同樣係海鮮控嘅我哋💗揀咗去尖沙咀太子酒店SAVVY吃「極尚海鮮盛宴自助晚餐」🦐🦞🦀無限量供應多款冰鎮海鮮,加上多樣化亞洲特色風味料理,超吸引!💗SAVVY餐廳就在海港城,位置便利。內裡極大寬敞用餐好舒服,配以高雅時尚裝潢,食嘢傾偈一流!🍽️極尚海鮮盛宴自助晚餐逢周五丶周六由18:30 至 22:00供應🦞任吃冰鎮海鮮無限量供應!蟹腳丶開邊龍蝦🦞丶翡翠螺丶海蝦丶蜆等等冰鎮海鮮😌蟹腳啖啖肉超鮮甜,充滿海水鮮香~鍾意食蟹嘅我食得好滋味 💗 開邊龍蝦肉質彈牙,龍蝦膏豐富濃郁。海鮮食咗幾轉,巧happy ! 🌟亞洲風味料理提供多款亞洲熱葷和特色燒烤,如:烤澳洲牛肉丶燒大蝦丶咖喱鴨胸丶印度烤餅丶韓式炸雞丶烤焗黑豚丶烤三文魚丶芝士焗龍蝦等。喺刺身專區旁邊有師傅即席鐵板燒🔥有鐵板香燒鴨肝、燒鮑魚、燒和牛粒~香噴噴!鴨肝多士好香口,綿密即化😋湯品除咗中湯西湯,還有冬陰功呢!另外唔少得新鮮肥美刺身區丶芝士火腿區和多款沙律。🍰甜點區選擇豐富嘅甜品區💗有芝士蛋糕丶麵包布甸丶啫喱杯丶朱古力噴泉等⛲️仲有一整枱滿滿的東南亞特色甜品!芒果糯米飯🍚丶椰汁西米糕丶千層糕等等。絕不能

💗SAVVY

🍽️極尚海鮮盛宴自助晚餐
逢周五丶周六由18:30 至 22:00供應

🦞任吃冰鎮海鮮

🌟亞洲風味料理

🍰甜點區
絕不能錯過還有即製朱古力脆皮雪條~加上花生粒粒等等Topping ,超正呀💗

🍹 特色飲品
現場還可以自調珍多冰~自己加入配料和椰奶,好有東南亞風味!另外仲有果汁丶罐裝飲品丶咖啡或茶等無限供應,選擇好多。

同閨蜜食足3.5小時💗小肚子滿載而歸~超滿足。