2023-03-31
呢間餐廳我一早想試,今日剛巧約咗朋友喺旺角,經過見到門口餐牌推出左海陸空半自助餐semi buffet,$328/位,好吸引!自助區有供應時令海鮮、沙律吧、熱湯及出爐麵包、炸物、自家製甜品及雪糕。海鮮有凍蝦、蟹鉗、龍蝦、青口…全部都好新鮮!熟食區有餃子、炸雞、炸饅頭。我好鍾意食呢個炸饅頭,超好食。食嘅時候仲熱辣辣,外脆內軟,加埋煉奶,邪惡至極!而甜品有自家製蛋糕、奶凍、曲奇、雪糕,全部都係任食!必食朱古力榛子醬蛋糕,好好食,咬落去有脆餅,榛子醬好香濃,我一個人食咗6件!另外加錢即🉑️享free flow🥂無限暢飲90分鐘。~主菜~♡美國穀飼天然牛腰扒 9oz(+$188)表面焗得焦香,我點了五成熟,熟度岩岩好,粉粉嫰嫰,肉質軟嫰,肉味香濃。♡温泉蛋海膽醬意大利飯海膽醬味道鮮甜甘香,好creamy,意大利飯口感煙煙韌韌,加上流心溫泉蛋,口感更軟滑。
~主菜~
♡美國穀飼天然牛腰扒 9oz(+$188)
♡温泉蛋海膽醬意大利飯