2022-07-17
海港城coupon半價食大份美國菜香炸黃金洋蔥圈 Half $52新鮮手切 入口香脆口感鬆化 配上經典 BBQ醬夠晒濃郁紐約人氣水牛城雞翼 8pc $132酸上青瓜 西芹同藍芝士醬 傳統辣醬入口好酸好辣 我覺得似泰式雞翼焗肉醬千層麵 $198香濃芝士同自家製番茄肉醬一層一層夾係Lasagna 淋上濃郁意式忌廉醬 入口既溶勁creamy 好邪惡呀Chicago Set menu $580周打蜆湯 湯比較小 料好多但比較咸 連埋個包一齊食我覺得一般烤16安士美國有骨肉眼扒配烤焗蒔蘿新薯及烤蒜球 medium rare 但好多根 咬落有啲辛苦 小失望呢朱古力雪糕新地California Sangria Regular $90白桃酒 紅酒 小紅莓汁 飲落比其他餐廳同款較甜~加一服務費(海港城優惠卷最多可用5張)Dan Ryan's Chicago Grill (海港城) (尖沙咀)尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈3樓OT315號舖
香炸黃金洋蔥圈 Half $52
新鮮手切 入口香脆口感鬆化 配上經典 BBQ醬夠晒濃郁
紐約人氣水牛城雞翼 8pc $132
焗肉醬千層麵 $198
Chicago Set menu $580
朱古力雪糕新地
白桃酒 紅酒 小紅莓汁 飲落比其他餐廳同款較甜~
加一服務費
(海港城優惠卷最多可用5張)
尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈3樓OT315號舖