前幾個星期拍咗段片講我哋去咗海港城打卡,今個聖誕嘅獨角獸裝飾🦄夜晚影相真係超靚✨呢段期間商場有3間餐廳都配合獨角獸主題推出咗啲特色食物,部分收益仲會捐獻俾「香港血癌基金」🩸,咁有意義一定要介紹俾大家😍! .先去@ameliahongkong 食𝑻𝒆𝒂 𝒔𝒆𝒕 📍獨角獸三層下午茶套餐($580/2位) 姐姐最愛嘅三層架𝑻𝒆𝒂 𝒔𝒆𝒕😍 賣相靚仲可以對住海景食🌊真心唔錯🤘🏻 5款鹹6款甜,造型精緻味道都唔錯❣️除用嚟打卡都真係食得落肚 甜點最鐘意抹茶紅豆𝒎𝒐𝒖𝒔𝒔𝒆𝒔同𝒃𝒓𝒐𝒘𝒏𝒊𝒆,2款味道都好突出 鹹點嘅黑魚子煙三文魚撻同蟹肉墨西哥餅都幾出色,前者撻皮鬆脆配上肥美嘅三文魚好正🐟;後者蟹肉鮮甜好食🦀 草莓蛋糕、大蝦椰菜多士同紫薯撻就好普通 至於其他都唔錯🤞🏻,個餐仲包咗茶/咖啡 2杯餐飲☕️ .💜夢幻百香果芒果布丁 💜彩虹草莓蛋糕 💜獨角獸菠蘿果凍椰子球 💜雪花抹茶紅豆慕斯蛋糕 💜魔幻巧克力布朗尼 💜提子鬆餅配法式酸奶油及自家製士多啤梨果醬 🤍大蝦椰菜沙律多士 🤍黑魚子煙三文魚酸忌廉撻 🤍蟹肉蟹子粟米粒墨西哥餅 🤍蕃茄青瓜紫薯撻 🤍焗酥皮肉批

先去@ameliahongkong 食𝑻𝒆𝒂 𝒔𝒆𝒕
📍獨角獸三層下午茶套餐($580/2位)
姐姐最愛嘅三層架𝑻𝒆𝒂 𝒔𝒆𝒕😍
賣相靚仲可以對住海景食🌊真心唔錯🤘🏻
草莓蛋糕、大蝦椰菜多士同紫薯撻就好普通
至於其他都唔錯🤞🏻,個餐仲包咗茶/咖啡 2杯餐飲☕️
💜夢幻百香果芒果布丁