餐廳: The 5B Private Corner
資訊:

2023-03-15 176 瀏覽
The 5B Private Corner🍝呢一間工廠大廈入面嘅Cafe,價錢都幾相宜,有好多個選擇都係百零蚊一個套餐,一個套餐已經包括咗,餐湯餐包、主菜、餐飲同埋甜品!仲有唔同嘅board game遊戲同埋書籍提供!👀❤️絕對可以令大家喺度渡過一個完美嘅晏晝或者夜晚😍😍窗邊位仲有海景添㗎🌅仲有一點好值得讚嘅,唔係好多尼一個價位嘅餐廳,可以做到望住客人食飯嘅進度上菜,尼一點做得非常貼心🤎🤎🍄意大利黑松露雜菌意粉(套餐)$138呢個黑松露味非常突出,忌廉汁亦都好香濃,今日嘅意粉係比較硬身啲嘅,我自己就幾鍾意呢一個意粉嘅質地,相對地冇咁容易斷開,亦都比較有口感😋😋🐠香煎盲鰽柳配香草(忌廉汁)薯蓉 $178盲鰽魚柳煎得好香,魚皮完全係脆卜卜既,咬落仲會有香味添,另外成個魚柳都係冇骨嘅,唔識吐骨嘅小寶寶就可以安心嗌啦🥰🥰薯蓉嘅質地非常綿滑,忌廉味亦都好重,好食!💛💛🥖廚師餐湯/法包我哋今日嘅係南瓜湯,味道都好香濃,個湯冇乜點加忌廉,所以會比較清甜,冇咁溜架,飲多兩碗都唔怕食唔落主菜!法包拎嚟點南瓜湯非常好食!💓💓🍫特濃朱古力芝士蛋糕呢一個嘅朱古力味,係非一般咁香濃!入口之後芝士味亦都好出,下次再
The 5B Private Corner🍝
🍄意大利黑松露雜菌意粉(套餐)$138
🐠香煎盲鰽柳配香草(忌廉汁)薯蓉 $178
🥖廚師餐湯/法包
🍫特濃朱古力芝士蛋糕
呢一個嘅朱古力味,係非一般咁香濃!入口之後芝士味亦都好出,下次再嚟一定要試埋佢其他唔同味道嘅甜品!另外,每一個甜品嘅擺盤都好精緻,我哋今次兩碟都用朱古力醬寫有Have a nice day! 非常用心❤️❤️👍🏻
🍵宇治抹茶芝士蛋糕
尼一個嘅抹茶味一樣好濃郁,入口之後就會感覺到芝士味,一嚿細細件已經好滿足💓呢個蛋糕果然係為今餐畫上一個完美嘅句號🥰🥰👍🏻意大利黑松露雜菌意粉
喺餐飲方面,我哋就揀咗熱檸檬茶同即磨咖啡,咖啡味道都好唔錯,下次星期六日放假會再嚟,睇吓書食吓蛋糕飲吓咖啡,好好咁relax吓!🎐🎐
香煎盲鰽柳配香草(忌廉汁)薯蓉
南瓜湯
特濃朱古力芝士蛋糕/ 宇治抹茶芝士蛋糕
意大利黑松露雜菌意粉(套餐)
香煎盲鰽柳配香草(忌廉汁)薯蓉
南瓜湯
特濃朱古力芝士蛋糕/ 宇治抹茶芝士蛋糕
意大利黑松露雜菌意粉(套餐)
  • 意大利黑松露雜菌意粉
  • 香煎盲鰽柳配香草