餐廳: Bellevue Bar and Grill
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2020-02-27 182 瀏覽
Bellevue Bar & Grill 環境舒適, 情調一流, 好適合情侶享受蠋光晚餐!餐廳做足防疫措施, 店員會為每位顧客量度體溫! 餐廳採用經過高溫消毒的餐具, 還有提供消毒濕紙巾, 認真貼心!我地選擇咗一個SET DINNER, 另加一個主菜及飲品!餐包新鮮軟熟, 唔錯!帕爾瑪火腿伴木瓜沙律 (跟餐沙律)Papaya salad with Parma ham火腿伴木瓜同火腿伴蜜瓜, 都有異曲同工之妙!蕃茄啫喱心心蕃茄啫喱, 夠浪漫, 酸酸地, 好開胃!南瓜忌廉湯 (餐湯)Soup of the day南瓜味濃郁, 口感幼滑, 好味道!炭燒熟成美國西冷扒伴燒汁 Char-Grilled dry aged U.S. sirloin (7 o.z.) with gravy賣相一流! 牛扒帶少許炭燒味, 充滿肉汁, 牛味濃郁, 好滋味!烤三文魚扒 Grilled salmon steak (200 gm)三文魚魚皮烤至脆卜卜, 魚肉保持多汁嫩滑, 而且魚油味香濃, 正呀!Snow Ball 餐廳將菠蘿加入Snow Ball, 再配上牛油果, 好有特色!蜜柑慕絲蛋糕  (跟餐甜品)Sat

我地選擇咗一個SET DINNER, 另加一個主菜及飲品!

餐包

新鮮軟熟, 唔錯!

帕爾瑪火腿伴木瓜沙律 (跟餐沙律)
Papaya salad with Parma ham

火腿伴木瓜同火腿伴蜜瓜, 都有異曲同工之妙!

蕃茄啫喱

心心蕃茄啫喱, 夠浪漫, 酸酸地, 好開胃!

南瓜忌廉湯 (餐湯)
Soup of the day

南瓜味濃郁, 口感幼滑, 好味道!

炭燒熟成美國西冷扒伴燒汁

烤三文魚扒
Grilled salmon steak (200 gm)

Snow Ball

蜜柑慕絲蛋糕  (跟餐甜品)
Satsuma orange mousse cake

好軟滑, 加上鮮橙肉和果汁, 好清新!

凍檸茶 (餐飲)
Iced lemon tea