2021-06-12 1606 瀏覽
今次同姊妹慶祝生日🎉的地方在Bellevue Bar and Grill✨, 位於旺角彌敦道558-560號譽發廣場23樓。 店內環境燈光柔和, 一入到去就被心形花海吸引❤️, 我們亦拍了不少照📸。大家都是第一次來這間餐廳, 點了幾款菜式,帕爾馬火腿配蜜瓜、 芝士薯條、 煎北海道帶子拌蒜香意粉、 煎大蝦、鱸魚、甜品和飲品。📝芝士薯條~粗身薯條, 香脆好味。📝帕爾馬火腿配蜜瓜~味道清新, 夏日頭盤之選。 📝煎北海道帶子拌蒜香意粉~ 意粉軟硬適中, 味道偏辣。📝鱸魚~ 啖啖肉,但帶點腥。📝煎大蝦~ 兩隻開邊大蝦, 可惜肉質不夠爽口。📝甜品~ 生日甜品最靚, 有紅莓雪葩和蛋糕, 味道亦不錯。📝飲品~ 兩杯cocktail賣相一般, 味道還可以, 紅酒易入口。餐廳適合三五知己聚餐, 店員們服務貼心👍🏻, 還有靚靚打卡位📸, 價錢相宜。😉
餐包

📝芝士薯條~粗身薯條, 香脆好味。
薯條

📝帕爾馬火腿配蜜瓜~味道清新, 夏日頭盤之選。

帕爾馬火腿配蜜瓜

📝煎北海道帶子拌蒜香意粉~ 意粉軟硬適中, 味道偏辣。
煎北海道帶子拌蒜香意粉

📝鱸魚~ 啖啖肉,但帶點腥。
鱸魚

📝煎大蝦~ 兩隻開邊大蝦, 可惜肉質不夠爽口。
煎大蝦

📝甜品~ 生日甜品最靚, 有紅莓雪葩和蛋糕, 味道亦不錯。
生日甜品

飲品

2021-06-11
薯條
帕爾馬火腿配蜜瓜
生日甜品
2021-05-11 2479 瀏覽
同男朋友嘅少少紀念日,專登搵咗間環境好靚嘅餐廳試吓!果然不負眾望,值得我俾10個好評!👍🏻香煎蟹餅伴青檸珍珠真材實料嘅蟹餅,入邊一絲絲嘅蟹肉,煎非常非常脆口,就算切開都相當實淨。配上青檸味嘅爆珠,同黑醋汁沙律真係多返一點青新,屬非常好嘅配搭。👍🏻龍蝦濃湯伴海鮮雲吞龍蝦味起晒泡,超濃郁!海鮮雲吞炸過,入邊蝦肉餡料爆滿。(職員仲會問你需唔需要加黑胡椒),飲完口腔仲徘徊緊個龍蝦味。👍🏻美國特級安格斯西冷扒( 10安士)一上枱已經聞到嗰陣炭燒嘅味,要咗medium rare,火候真係啱啱好,肉質粉嫩,牛味濃重。亦都因為廚師拿捏嘅時間好準確,完全冇浪費到呢一塊牛扒,好Juicy啊!拌碟嘅薯蓉十分綿滑(餐廳仲會喺上店之前問你要唔要芥末醬)👍🏻炭燒羊柳伴南瓜意大利飯點餐嘅時候餐廳會問飯嘅軟硬程度(我揀咗淋啲)。羊扒有少少羶味不過調味得宜,幾淋身。南瓜意大利飯超入味,口感亦都帶少少煙靭感,幾夠creamy,飯入面帶有厚切蘑菇,加添口感。👍🏻Sunshine surprise 真係超級驚喜嘅一杯飲品,有乳酪嘅甜亦都有橙汁和檸檬汁嘅酸,入口好夾。成杯飲品都有好用心去裝飾!👍🏻椰子意式奶凍奶凍底部嘅芒果汁超

👍🏻香煎蟹餅伴青檸珍珠

👍🏻龍蝦濃湯伴海鮮雲吞

👍🏻美國特級安格斯西冷扒( 10安士)

👍🏻炭燒羊柳伴南瓜意大利飯

👍🏻Sunshine surprise

👍🏻椰子意式奶凍
奶凍底部嘅芒果汁超甜超滑,拌上碟豆花葉同薄荷葉,奶凍多咗一份清新。

👍🏻👍🏻職員服務殷勤,每食完一道菜都會幫我換碟,呢碟仲要啱啱消毒完暖暖的,更加會不停幫我倒暖水。(又溫柔又細心)

👍🏻👍🏻環境好舒適,高空飽覽無遺,仲可以望住個夕陽慢慢西下然後搖身一變成為個燭光晚餐。

💡而家OpenRice訂座有七五折至八五折!
  • 龍蝦濃湯伴煙肉海鮮雲吞
2021-04-29 2260 瀏覽
今日同朋友黎到呢間氣氛超好,佈置都超靚既西餐廳。佢地位於23樓高層,居高臨下,可以望到油麻地既街景。menu選擇多,有熟成牛,唔同既扒類,主食,甚至仲有素菜。凱撒沙律配煙三文魚比較特別既點係需要自己切開個菜,但醬汁又已經撈好左,幾得意~煙三文魚新鮮唔腥,好食🥰美國特級安格斯熟成肉眼扒 16安士我地糾結左一陣叫3成同5成好,最後我建議朋友揀3成,因為我印象中食過最好食既熟成牛扒,當時既侍應建議我叫3成~牛扒一上枱就聞到好香既牛肉味,網紋煎得幾靚,外表帶啲油光,好吸引😍肉眼扒相對西冷比較淋身,所以切既時候都feel到比較軟熟,而且仲夾雜少少脂肪❤️肉眼入口有好濃郁同香既牛味,帶炭燒既香味,真係好好食🥰近脂肪位既肉就比較軟身,另外既位就比較有咬口。佢呢種突出既肉香味同肉汁,不愧為熟成牛扒~黑松露醬薯條佢地用既係粗薯條,好食👍但黑松露香味略嫌唔夠濃。驚喜甜品拼盤有細細件既cake,再加上可以敲碎既朱古力外殼入面既驚喜甜品。啲cake甜度唔高,有清新既莓味,唔會太heavy。朱古力外殼意外地好食,應該用左黑朱古力去做,有啲驚喜~Cocktail我地order左兩杯cocktail,造型超級可愛😍女

menu選擇多,有熟成牛,唔同既扒類,主食,甚至仲有素菜。

凱撒沙律配煙三文魚

美國特級安格斯熟成肉眼扒 16安士

黑松露醬薯條
佢地用既係粗薯條,好食👍但黑松露香味略嫌唔夠濃。

驚喜甜品拼盤

Cocktail
我地order左兩杯cocktail,造型超級可愛😍女仔一定會鐘意呀🥰

2021-04-26
2021-04-26 1644 瀏覽
好耐冇出來拍拖👫食西餐啦,今次揀左呢間餐廳,環境好浪漫好有氣氛,臨傍晚入來仲可以見到d彩霞。.🌸麵包 開餐前麵包,外皮焗至金黃香脆,內裡軟熟。.🌸脆炸香草田螺釀白菌 $128粒粒金黃香脆,一啖落去多汁美味,白菌嘅香味四溢。.🌸龍蝦濃湯伴煙肉海鮮雲吞 $138雲吞係炸嘅形式,侍應會端上來陣時先會倒龍蝦濃湯,我地可以嚐到炸雲吞嘅香脆。龍蝦湯真係好濃郁。.🌸烤美國豬肋骨 全骨 $258切開大約有六塊,肋骨上面塗滿醬料,肉汁超豐富,外香內嫩,bbq味道濃郁,食多幾塊都唔會膩口。.🌸烤虎蝦伴香草醬天使麵 $198虎蝦肉厚鮮甜,天使麵好幼身入味,最鍾意係入邊仲有菇🍄,超多汁清甜,搭配香草醬一流~.🌸焗迷你火焰雪山伴野莓焦糖燉蛋 $88擺盤精緻,燉蛋上面有層烤焦糖,淡淡甜味。雪糕火焰係雲尼拿味道,造型獨特。.🌸Pinky lady $95樣如其名。最上層係鮮奶油,飲落口感綿密。.🌸Fruit Punch $65好多唔同嘅水果係入面,味道酸甜清香。酒味唔太濃。

🌸麵包
開餐前麵包,外皮焗至金黃香脆,內裡軟熟。

🌸脆炸香草田螺釀白菌 $128
粒粒金黃香脆,一啖落去多汁美味,白菌嘅香味四溢。

🌸龍蝦濃湯伴煙肉海鮮雲吞 $138
龍蝦湯真係好濃郁。

🌸烤美國豬肋骨 全骨 $258

🌸烤虎蝦伴香草醬天使麵 $198

🌸焗迷你火焰雪山伴野莓焦糖燉蛋 $88

🌸Pinky lady $95
樣如其名。
最上層係鮮奶油,飲落口感綿密。

🌸Fruit Punch $65
好多唔同嘅水果係入面,味道酸甜清香。
酒味唔太濃。

• 麵包
  • 龍蝦濃湯伴煙肉海鮮雲吞
  • 脆炸香草田螺釀白菌
  • 烤虎蝦伴香草醬天使麵
  • 焗迷你火焰雪山伴野莓焦糖燉蛋
  • Cocktail
  • 烤美國豬肋骨
推薦 坐到窗邊位 景色好靚😍-⭐️麵包好食 外脆內軟 ⭐️餐湯係我最鍾意嘅南瓜忌廉湯 濃稠好飲⭐️慢煮八爪魚配黑醋汁沙律 夠開胃-⭐️炭燒熟成美國西冷牛扒(7 安士)伴燒汁Dinner Set >> (528)外表靚靚仔仔 份量夠2個人食店左話如果食開5成 就叫medium rare 因為炭燒出到後餘溫會再熟少少 嘩 係燒得啱啱好!!一切開係寶石紅肉汁好豐富 肉味係勁濃郁 有炭smoke味真係好好食 本身拎左D黃芥茉 根本無需要!!-⭐️烤香草帶子伴蟹肉甜粟意大利飯 ($198)飯粒口感岩岩好 粟米味道比較清淡刺身帶子煎至半熟 厚肉而且好鮮味職員好細心問你會唔會想軟身少少但我個人鍾意微微硬身嘅~所以唔洗哈哈整體都creamy 不過清淡左D同埋大扣分位係 蟹肉-⭐️朱古力心太軟配柚子凍餅($88)唔算好爆朱古力漿但整體都正仲配咗個柚子凍餅 幾清新不過雪得太硬-呢度嘅cocktail同mocktail應有盡有可以慢慢揀 個人覺得Snow Ball ($88) 好飲-成個環境都好relaxing, service好周到👍🏻高質嘅餐廳值得翻兜--📍Bellevue Bar and Gril
推薦
坐到窗邊位 景色好靚😍
⭐️麵包好食 外脆內軟
⭐️餐湯係我最鍾意嘅南瓜忌廉湯 濃稠好飲
⭐️慢煮八爪魚配黑醋汁沙律 夠開胃
⭐️炭燒熟成美國西冷牛扒(7 安士)伴燒汁
Dinner Set >> (528)

外表靚靚仔仔 份量夠2個人食
店左話如果食開5成 就叫medium rare
因為炭燒出到後餘溫會再熟少少
嘩 係燒得啱啱好!!一切開係寶石紅
肉汁好豐富 肉味係勁濃郁 有炭smoke味
真係好好食 本身拎左D黃芥茉 根本無需要!!
⭐️烤香草帶子伴蟹肉甜粟意大利飯 ($198)

飯粒口感岩岩好 粟米味道比較清淡
刺身帶子煎至半熟 厚肉而且好鮮味
職員好細心問你會唔會想軟身少少
但我個人鍾意微微硬身嘅~所以唔洗哈哈
整體都creamy 不過清淡左D
同埋大扣分位係 蟹肉
⭐️朱古力心太軟配柚子凍餅($88)

唔算好爆朱古力漿
但整體都正
仲配咗個柚子凍餅 幾清新
不過雪得太硬
呢度嘅cocktail同mocktail應有盡有
可以慢慢揀 個人覺得Snow Ball ($88) 好飲
成個環境都好relaxing, service好周到👍🏻
高質嘅餐廳值得翻兜
-📍Bellevue Bar and Grill
旺角彌敦道558-560號譽發廣場23樓
2021-04-12
2021-07-20 0 瀏覽
上到黎呢棟大廈差不多最高嘅樓層 自己一個人享受午餐呢度嘅環境好舒適 再加埋落地大玻璃 空間感好大前菜可以有唔同嘅配搭畀你選擇 餐湯加甜品或者沙律/全部要曬都可以 適合唔同人嘅需要我揀咗要個青蘋果薯仔沙律 主菜就要咗個芥末牛舌南瓜蓉意大利飯職員都好有禮 亦都非常稱職 佢問我意大利飯會唔會想要煮林啲因為係偏硬嘅 關心每個客人嘅需要呢個餐包作為starter真係好緊要 暖笠笠再加上鬆軟嘅口感👍🏻👍🏻👍🏻有淡淡嘅香草味 好正芥末牛舌南瓜蓉意大利飯南瓜蓉包住啲意大利飯 再加埋有一粒粒嘅香菇看似分量好似唔係好多咁 不過食到最後真係覺得有啲飽😅牛舌比較薄 如果厚啲嘅話口感會更好最後嗌咗個凍嘅latte 呢度無論環境同埋職員同食物嘅質素都唔錯
上到黎呢棟大廈差不多最高嘅樓層 自己一個人享受午餐

牛舌比較薄 如果厚啲嘅話口感會更好

最後嗌咗個凍嘅latte
呢度無論環境同埋職員同食物嘅質素都唔錯
2021-07-19 0 瀏覽
突然想同女朋友浪漫一下,嚟到旺角呢一間西餐廳,一出電梯門口已經營造到浪漫的氣氛,入到去餐廳第一時間見到好靚同好浪漫嘅裝飾,有着心形的花朵圖案,食慾大增。我哋坐低後叫咗一杯特飲,特飲不算很甜,而且很有特色,調劑一下心情。前菜方面,我哋叫咗一份沙律 沙律配上吞拿魚,而吞拿魚的外圍有一層黑胡椒包圍,感覺上非常之特別。另外仲叫咗一份鵝肝,鵝肝味道非常好,沒有半點腥味,其他配菜更有焦糖味非常有特色。主菜方面,一份鱸魚,鱸魚的肉質恰到好處不會太乾不會太濕,已配菜薯蓉亦都準備得好用心。另一個是意大利飯,意大利飯的飯質本身比較硬,但配上醬汁食用卻有另一番風味。
突然想同女朋友浪漫一下,
嚟到旺角呢一間西餐廳,
2021-07-19 0 瀏覽
有幸朋友邀請到Bellevue Bar and Grill共進晚餐,一進餐廳就被窗上貼上的浪漫別緻心形圖案奪去了目光,然後加上悠揚悅耳的音樂洗刷了夏日鬧市的繁囂,舒服的環境與氣氛令人不禁期待這一頓特別的晚餐。在二十三樓的高空俯瞰下去,把油麻地彌敦道的車水馬龍一覽無遺,在夕陽西下的映照中顯得那麼渺小可愛。而日落過後的晚霞換上星辰的夜幕,華燈初上,霓虹燈裝飾着高樓大廈又是另一種別有風味的景象。先來的頭盤是燒鳳梨伴海蝦雜菜沙律燒過的鳳梨是特別好吃的,酸甜的鳳梨汁在咬下去的一瞬間充斥整個口腔特別開胃海蝦口感鮮味爽口彈牙配上爽脆鮮甜的雜菜沙律,絕對是一道開懷大吃的前奏曲。主菜是烤加拿大豬架一入口就充斥着炭火的烤香味,微微的焦香使肉的味道有了另一種層次店員有特意介紹為保持肉質鮮嫩,豬架並沒有完全烤熟,所以肉身輕微透出點粉紅色,不過豬肉的來源有品質保證並不會有食用安全問題。

先來的頭盤是燒鳳梨伴海蝦雜菜沙律

主菜是烤加拿大豬架

2021-07-19 0 瀏覽
5月果時搵左朋友一齊去食飯,一入到黎覺得好尷尬,兩個女仔嚟,可能果排520所以餐廳佈置咗好多心心,超級有情調,個天好靚,差少少就睇到日落 食物種類超級多,因為唔想揀所以就叫精選晚市套餐,等緊野食既時候會先上包,食住傾吓偈好開心 如果唔想揸牛油,想點橄欖油或者醋可以問職員拎~ 兩個女仔驚食唔晒兩個set,所以點左一個set再加個main,職員好貼心咁將個湯分開左兩份餐湯係蕃茄濃湯名符其實,真係好濃既蕃茄味,質地比較傑身 牛扒方面西冷低卡啲但係肉眼無咁un所以揀左炭燒美國特級安格斯熟成肉眼扒 留意返可以俾平時叫生少少,熟成牛肉會令肉質更幼嫩同肉味更濃郁 其實佢有個bar wine cocktail都多人叫 不過最近唔飲得酒 唯有下次

如果唔想揸牛油,想點橄欖油或者醋可以問職員拎~

餐湯係蕃茄濃湯
名符其實,真係好濃既蕃茄味,質地比較傑身

2021-07-18 0 瀏覽
今次間餐廳係朋友揀既😋冇得book位既餐廳佢係唔會去,因為佢份人最討厭就係等😂😂餐廳位於23樓,所以都好開揚望到旺角既夜景。枱同枱之間都闊落,坐得舒服,都幾啱上嚟飲番杯,傾吓計或者談下心😆餐廳仲好貼心安排iPad比大家睇Cocktail & Mocktail,有圖有idea 😆🎈香煎北海道帶子伴雜菌忌廉汁 $188帶子兩邊煎香又未到全熟,大大粒而且擺盤又精美👍🏻👍🏻配埋雜菌忌廉汁真係好夾🥰🎈美國特級安格斯肉眼扒10oz $358有我鍾意既格仔紋😋😋從肉質、肉味、生熟程度、份量都符合預期👍🏻👍🏻不過如果薯菜可以揀薯條就好啦🙈🙈🎈Surprise Platter $128驚喜甜品拼盤,有2款各2件小切餅、咁岩我果日有荔枝味,岩晒我🥰🥰🥰另外仲有一個可以扑開既朱古力😆至於入面係咩就留番d神秘感啦😆😆

🎈香煎北海道帶子伴雜菌忌廉汁 $188

香煎北海道帶子伴雜菌忌廉汁
美國特級安格斯肉眼扒
Surprise Platter
龍蝦尾伴龍蝦汁扁意粉
  • 美國特級安格斯肉眼扒 (10安士)
2021-07-17 0 瀏覽
昨晚滿懷希望以為找到間好餐廳為另一半慶生,怎料格調還衰過地踎,走廊巳很狹窄,竟然還可放座位,和隔鄰坐位距離很近,對方說話都聽得一清二楚。我們坐得很不自然,後來見另一窗邊座位有人埋單離開,我們便要求換枱,那肥侍應大叔諸多推搪,又說有人book了,早到的反要坐走廊位。有理由相信這間爛店好位只留給熟客。整晚我們只好忍受侍應走來走去,擦身而過,甚麼氣氛都被破壞了,無奈地怱怱吃完便埋單。食物也不覺得像網上吹噓得那麼好吃,總之這間爛店一無是處,奉勸大家不要上當,幫趁這間爛店。

2021-07-16
2021-07-16 0 瀏覽
老闆賺到盡,疾情下座位擺到密麻麻,走廊位都擺枱櫈。用餐的時候,侍應擦身而過,即使窗邊有空枱,要求轉枱,肥大叔侍應拒絕。近在咫尺的客人說話都聽得一清二楚。食物只是一般,份量很少,感覺名不副實。
2021-07-12 0 瀏覽
炭燒美國安格斯西冷牛扒伴燒汁牛扒火候啱啱好,雖然係西冷偏有咬口,但整體唔會過韌,肉身中間粉紅,略嫌汁身可再多小小,但侍應主動提供芥末,配搭適宜,加上伴碟的蒜蓉炒豆薯蓉非常香口,令這碟菜生色不少。芥末牛脷南瓜蓉意大利飯牛脷微焦,脆口,易咬,南瓜蓉唔會過咸,下菜前更問我哋意大利飯的軟硬喜好,非常貼心。只是南瓜味不太出,若然加些小南瓜粒到飯中效果可能更好。蕃茄湯及餐包+是日甜品 (士多啤梨慕斯)+煙鴨胸柚子醬沙律跟餐價只是額外加$38,非常超值,湯身creamy,香草餐包亦因應客人數量而免費提供,柚子沙律微酸開胃,再送是日精緻甜品一份,實在值得推薦呢個加配組合。心太軟温度啱啱好,有流心,伴碟亦有心思,配上朱古力碎口感倍增,只是要$98單點,偏貴,沒有訂座折扣不建議加配。唔係賣廣告,但整體真係非常好的體驗,是油尖旺區浪漫西餐的超值之選!環境優雅, 落地玻璃的窗邊位置可以睇哂城市中的景色,店員服務態度好,價錢亦適宜,如果經訂座平日午餐重有優惠,冇限主餐牌定是set lunch,絕對親民首選。
炭燒美國安格斯西冷牛扒伴燒汁

芥末牛脷南瓜蓉意大利飯

蕃茄湯及餐包+是日甜品 (士多啤梨慕斯)+煙鴨胸柚子醬沙律

心太軟

2021-07-05 90 瀏覽
今次我哋嗌咗兩個假日早午餐精選,會跟餐包同餐飲☕️-​🔖​香煎雞扒伴蕃茄他他💰118雞扒烤至金黃色🐣肉質鮮嫩多汁,都算幾厚身😙而皮下脂肪亦都唔會太多,食落去唔會有油膩感😆再加上有蕃茄他他,味道酸酸甜甜,夠哂開胃😋💫推薦指數: 8/10​​🔖香煎美國豬扒伴西梅燒汁💰148兩大塊豬扒,男仔食都絕對夠哂飽🐽肉質同樣都幾juicy🤓證明大廚係控制烹調時間方面做得唔錯😌配上西梅燒汁,酸甜有致,平衡翻豬肉本身嘅油膩感🙌🏼💫推薦指數: 7.5/10​
今次我哋嗌咗兩個假日早午餐精選,會跟餐包同餐飲☕️

-​
🔖​香煎雞扒伴蕃茄他他
💰118
💫推薦指數: 8/10​

🔖香煎美國豬扒伴西梅燒汁
💰148
💫推薦指數: 7.5/10​

2021-07-03 93 瀏覽
〰️炭燒美國安格斯熟成肉眼扒 7oz Set $568餐包有兩種,睇落麻麻,但食落有啲似outback個隻🥖湯係忌廉粟米濃湯,粟米味香濃但係有小小多粟米渣沙律可以揀青芥末秋葵三文魚他他同埋燒鳳梨伴海蝦雜菜沙律,因為唔食生三文魚所以揀咗後者。蝦肉都算係咁上下大粒😎食落彈牙,意外地同燒菠蘿都幾夾,幾開胃~精緻小食應該係一啲醃製過嘅腸粒,食落好香胡椒味,但又唔會辣。主角就係塊dry aged,熟成嘅方法可以令到🥩更加香濃無overcook到,食落仲好嫩同多汁🤧(Btw佢個牛扒醬偏苦,我覺得唔加仲好食!)甜品一樣都可以揀,揀咗玫瑰荔枝慕絲蛋糕🍰淡淡嘅玫瑰荔枝味❤️仲有幾粒蛋白餅 〰️烤銀鱈魚扒 18g $248鱈魚扒皮脆,薯蓉就不過不失〰️香煎蟹餅伴青檸珍珠 $138呢個又係好好食,蟹肉絲啖啖都有,面頭一粒粒珍珠咁嘅野入面有青檸整成嘅汁,一咬落口爆開😆超級得意!底下仲有士多啤梨醬😎〰️Red sangria $78間餐廳都幾靚幾有情調😆〰️〰️📍 Bellevue Bar and Grill (旺角)旺角彌敦道558-560號譽發廣場23樓
〰️炭燒美國安格斯熟成肉眼扒 7oz Set $568
餐包有兩種,睇落麻麻,
但食落有啲似outback個隻🥖

湯係忌廉粟米濃湯,
粟米味香濃但係有小小多粟米渣

沙律可以揀青芥末秋葵三文魚他他同埋燒鳳梨伴海蝦雜菜沙律,
因為唔食生三文魚所以揀咗後者。
蝦肉都算係咁上下大粒😎
食落彈牙,意外地同燒菠蘿都幾夾,
幾開胃~

精緻小食應該係一啲醃製過嘅腸粒,
食落好香胡椒味,但又唔會辣。

主角就係塊dry aged,熟成嘅方法可以令到🥩更加香濃
無overcook到,食落仲好嫩同多汁🤧
(Btw佢個牛扒醬偏苦,我覺得唔加仲好食!)

甜品一樣都可以揀,揀咗玫瑰荔枝慕絲蛋糕🍰
淡淡嘅玫瑰荔枝味❤️
仲有幾粒蛋白餅

〰️烤銀鱈魚扒 18g $248
鱈魚扒皮脆,
薯蓉就不過不失

〰️香煎蟹餅伴青檸珍珠 $138
呢個又係好好食,
蟹肉絲啖啖都有,
面頭一粒粒珍珠咁嘅野入面有青檸整成嘅汁,一咬落口爆開😆
超級得意!
底下仲有士多啤梨醬😎