2021-09-01 76 瀏覽
今日同姊妹去She She~ 一直都好想泥呢間裝修好有藝術氣氛嘅餐廳打卡,雖然個窗貼滿好多心心,但同friend泥一樣有feel😜 ✨餐湯/餐前小食/餐包 - 個湯係粟米湯,食到有粟米蓉,真材實料;小食係tuna他他,口感幾得意;餐包一咸一甜夠特別🤩✨牛肉薄燒 - 醃得好入味,夠嫩夠淋✨炭燒安格斯封門柳 - 我叫左7成熟,上枱幾靚仔,但都係覺得太熟有少少韌,下次叫5成會好d~✨焗菠菜忌廉千層蓉 - 呢個好特別,將薯蓉整到好似千層麵咁嘅質感,配埋菠菜汁清清地幾唔錯✨朱古力心太軟 - 比相像中好食,朱古力夠濃但又唔會太漏✨青蘋果慕絲蛋糕 - 酸酸甜甜幾開胃✨飲品 - Mango Paradise & Sunrise Surprise, 兩杯都好吸睛,飲落都係酸甜,但有少少加工味,下次都係試cocktail😸

✨牛肉薄燒 - 醃得好入味,夠嫩夠淋

✨朱古力心太軟 - 比相像中好食,朱古力夠濃但又唔會太漏

✨青蘋果慕絲蛋糕 - 酸酸甜甜幾開胃