今日試試非連鎖美式快餐店,鋪內裝修簡約,坐位唔會令客人有壓迫感,餐廳主食有烤雞同pizza, 伴菜可以揀薯條、沙律、牛油薯蓉、磨菇湯重有一般美式快餐店少見既黃薑飯,滿足到唔同需求既客人😊__________________________珍寶雞肉串 (秘製辣椒醬)配沙律🥗$76 以雞肉、青椒同洋蔥串成,食落有微微焦香,雞肉嫩滑,配上秘製辣醬非常惹味,但又唔會太濃,而辣味可以選擇普通或勁辣,🤩用量更係值得一提咁足料薯條伴燒雞(蒜蓉蜜糖汁)$76燒雞同樣嫩滑,撕開有肉汁流出,食落去有微微蜜糖甜味令我食指大動,而薯條選用粗薯條,淡淡滿足,唔會炸過籠雖然係快餐,但加分藏於細節位, 好似沙律有微溫並唔係食落冰冰冷,食得出用心 😁———————————————環境:👅👅👅👅食物:👅👅👅👅性價:👅👅👅👅👅服務:👅👅👅👅

__________________________
珍寶雞肉串 (秘製辣椒醬)配沙律🥗$76