2025-06-25
餐廳環境很大有室內有室外座位,用了很多綠色植物作裝飾感覺很舒適悠閒,餐廳設有飛鏢機同卡拉ok🎤娛樂設施齊全,室內還有幾間唔同size嘅vip房可供預約適合大班朋友聚會用。👍💯食物種類選擇多,傳統的泰式食物味道,價錢唔貴十分抵食。👍💯泰式木瓜沙律🥗$88青木瓜沙律🥗都好大份,有青木瓜絲、紅蘿蔔絲🥕、青豆角、花生粒🥜、九層塔、蒜頭碎🧄和蕃茄仔🍅,酸酸甜甜食落帶有小辣都幾清爽開胃。😍😋泰式豬手(全隻)$138豬手份量大有一隻豬手咁多,豬手滷得很入味,豬手肉食落一啲都唔嚡好軟淋,豬皮充滿骨膠原食落滑捋捋加埋兩款泰式醬汁帶小辣好正。🥰🤤泰式青咖哩牛🐮配蒜蓉包🧄🍞$118我們選了小辣,醬汁好多香料係裏面,青咖哩小辣很開胃,牛肉🐮嫩滑唔嚡,茄子🍆吸收了醬汁後很好味,蒜蓉包🧄🍞本身已經很好食沾上咖哩汁更加好味。👍💯另加烤薄餅$38熱辣辣上枱吃落很鬆脆點咖哩汁一流。👍💯💯💯💯💯藍妹一支$38泰式龍眼冰🥤$48泰式的味道所以有啲甜,龍眼肉有好多粒,很新鮮多汁。😍😋
食物種類選擇多,傳統的泰式食物味道,價錢唔貴十分抵食。👍💯
泰式木瓜沙律🥗$88
泰式豬手(全隻)$138
泰式青咖哩牛🐮配蒜蓉包🧄🍞$118
另加烤薄餅$38
熱辣辣上枱吃落很鬆脆點咖哩汁一流。👍💯💯💯💯💯
藍妹一支$38
泰式龍眼冰🥤$48
泰式的味道所以有啲甜,龍眼肉有好多粒,很新鮮多汁。😍😋