2022-09-01
朋友介紹話想試吓依間新開餐廳,openrice 評價唔錯又有得訂位就試下啦~炒金邊粉 $88見到其他食評都係話佢,但係我又好想食喎,就同大家試下伏😂果然係麻麻⋯四隻蝦唔算話好新鮮,味道偏淡,粉炒得唔夠乾身,size都細碟,係一人份量,大家如果來請叫其他🙈燒豬頸肉 $98E個做得好出色❤️肥膏同豬肉分佈得好平均,個邊燒得香脆,配埋佢個特色醬汁,辣辣地好正,一邊食佢同比較淡嘅金邊粉就岩岩好😂泰式拼盤 $98有蝦餅、素菜春卷、雞翼各四件,成盤熱辣辣新鮮炸出嚟值得一讚,當中最好係雞翼,唔點醬都夠哂惹味,蝦餅同春卷就正正常常總結:如果想食多幾款share,感覺3-4個人食會好啲,串燒拼盤同燒牛肉都好想試~整體價錢合理,CP值都算高👍🏻地址:尖沙咀寶勒巷29寶昌商業大廈地下評分(5⭐️為最高):環境:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️如果喜歡我地嘅餐廳食野情報就follow@我地 hkfoodie_90s_couple啦~
炒金邊粉 $88
燒豬頸肉 $98