2023-08-30 614 瀏覽
今次經某著名網站買coupon,泰嗜食都已經做緊尾聲,而且禮拜一晚,以為冇乜人,估計錯誤,六點四個個已經排哂大隊,入座後六點半start大家都第一時間去海鮮冷盤到,同以往一樣有五款,龍蝦,麵包蟹,蟹腳,青口,大蝦,今次d凍龍蝦啲肉靭到冇朋友,好似柴皮咁,d客食過見唔對路,未到七點半已經冇人再拎凍龍蝦,大把貨剩喺到,今次d青口亦都麻麻地,麵包蟹&蟹腳ok食得過,大蝦都keep到水準,刺身方面有油甘魚,三文魚,八爪魚,帶子,普普通通,至於今次既泰式主題既沙律,試過三種,都幾鹹下,至於熟食比較推薦烤魚,串燒勉強ok,另外有擋車仔擋沙律都唔好食,d料好似有蘿蔔絲,葛根類似呢d,每人憑券有蒸大龍蝦,好大隻但係反而我覺得攞芝士焗或者蒜蓉蒸會更加好食,甜品方面個芒果糯米飯少到……一小碟攞豉油碟裝住,有客問工作人員係咪得呢個sizes?而且試過後,無保溫,凍左好硬………,呢間buffet食過三次,今次應該係最差…
海鮮冷盤
刺身壽司