2025-08-29 0 瀏覽
韓燒🥓 波波池Playroom🎈有得食同時有得比小朋友 #放電 ,呢度真係好啱帶小朋友嚟呀❗️呢間韓式燒肉店裝修韓國風,木系裝潢,設有韓式包廂位,私隱度高。餐點選擇很多,有兒童餐供小朋友選擇。我哋今次叫咗呢啲:🥩厚切五花腩 兩大塊五花腩,燒完剪開細片吃,不肥不膩,包住生菜食口感更佳。🪱鰻魚燒鰻魚跟埋鰻魚汁,風味十足,燒香兩邊,外皮香脆,魚味濃郁,非常好吃!🥩王者牛肋骨 一大條牛肋骨上檯,初初以為是整條放在燒烤爐上燒,原來侍應姐姐會幫忙剪開去骨再剪細一小塊放在燒烤爐上燒。🥩梨汁雞腿肉仔仔最愛,雞肉鮮嫩多肉汁,每舊都係雞腿啖啖肉夠晒嫩滑。🍽兒童餐•魔法公主茄汁飯6款兒童餐之其中一款,仔仔選了他最愛的蛋包飯,內層係茄汁炒飯夠開胃,另配白汁伴菇,好啱小朋友食。🍧快樂放學芒果刨冰夏天透心涼甜品,超豐富刨冰。刨冰上有一球雲尼拿雪糕,滿滿芒果粒粒,絲滑幼刨冰,每口都涼浸浸,夏日必吃。🥤知識雲朵棉花糖芒果特飲食韓燒當然唔少得叫杯透心涼飲品,呢度飲品大大杯好抵飲🥤食飽飽,帶囡囡入Playroom繼續放電❗️MG:3]:6][:9]I:4]MG:10]
韓燒🥓 波波池Playroom🎈
有得食同時有得比小朋友 #放電 ,
呢度真係好啱帶小朋友嚟呀❗️

餐點選擇很多,有兒童餐供小朋友選擇。

我哋今次叫咗呢啲:

🥩厚切五花腩

🪱鰻魚

🥩王者牛肋骨

🥩梨汁雞腿肉
仔仔最愛,雞肉鮮嫩多肉汁,每舊都係雞腿啖啖肉夠晒嫩滑。

🍽兒童餐•魔法公主茄汁飯

🍧快樂放學芒果刨冰

🥤知識雲朵棉花糖芒果特飲
食韓燒當然唔少得叫杯透心涼飲品,呢度飲品大大杯好抵飲🥤

食飽飽,帶囡囡入Playroom繼續放電❗️
[I

MG:3][G