2019-02-09 297 瀏覽
上星期咁啱黎開又一城睇戲,見到呢度有間餐廳大排長龍果次咁岩又約咗朋友食飯,見到條長龍就放棄左。今次專登早啲過嚟試試佢今次選擇咗晏晝三點半嚟,排隊大約30分鐘店員安排入座當然,一場嚟到梗係試左佢既Pancake先啦第一眼就睇中左佢地既法式焦糖班戟因為我本人本身大愛熱香餅😆一上枱真係勁香,可能因為用上日本🇯🇵的麵粉班戟吃落口很濕潤,口感重超鬆軟同cream好夾,食落吾會覺得肥膩感而焦糖味做得好好,咬落口有少少脆口焦糖好味到唔捨得停口🤭性價比好高-黑松露炸薯條🍟這是必點小食,薯條熱辣辣即叫即炸❤️熱度滿分🔥成大盤超滿,3-4人個share就岩岩好我地都忍不住要落手食🤚🏻本身薯條都經過調味,就算單獨吃都風味十足,而黑松露醬的香氣慢慢從口腔中滲出-明太子醬海膽意粉本身我對海膽就係冇抗拒力,又金黃又甜美的海膽,食落海膽一點都唔會腥每條意粉沾滿明太子醬汁,醬汁十分creamy,意粉又彈牙,食嘅時候配埋三文魚子,增強左個口感。-飲品我地點左曲奇🍪味既沙冰,而我朋友點左雲呢拿朱古力沙冰。我個杯曲奇味幾香,唔會過甜,頂頭仲有塊Oreo tim而另一杯雲呢拿朱古力沙冰,咖啡味超香濃,雲呢拿唔會過甜搶咗架咖啡味
上星期咁啱黎開又一城睇戲,見到呢度有間餐廳大排長龍
今次選擇咗晏晝三點半嚟,排隊大約30分鐘
店員安排入座

當然,一場嚟到梗係試左佢既Pancake先啦
第一眼就睇中左佢地既法式焦糖班戟
因為我本人本身大愛熱香餅😆
一上枱真係勁香,可能因為用上日本🇯🇵的麵粉
班戟吃落口很濕潤,口感重超鬆軟
同cream好夾,食落吾會覺得肥膩感
而焦糖味做得好好,咬落口有少少脆口焦糖
好味到唔捨得停口🤭性價比好高

黑松露炸薯條🍟
我地都忍不住要落手食🤚🏻

明太子醬海膽意粉

飲品我地點左曲奇🍪味既沙冰,而我朋友點左雲呢拿朱古力沙冰。
我個杯曲奇味幾香,唔會過甜,頂頭仲有塊Oreo tim
而另一杯雲呢拿朱古力沙冰,咖啡味超香濃,雲呢拿唔會過甜搶咗架咖啡味,抵讚