餐廳: Plat du Jour
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2019-10-04 1330 瀏覽
星期六要到金鐘上堂,順便約朋友 tea 1 tea. 地點選在PP嘅 Plat du Jour.侍應安排我們坐在餐廳以外位置,冇咁侷促。一set下午茶餐包兩位,約$300。鹹點有牛油果加蛋三文治,炸蝦多士及蟹肉沙律。甜點則有芒果牛油蛋糕,焦糖燉蛋,及黑朱古力慕絲撻。另包括兩杯咖啡或茶。坦白講,食物中規中舉。無論是鹹點或甜點, size都比較細。味道亦未見得十分突出,咖啡水準普普通通。我相信以此價錢,加多少少錢,去一些四星級的酒店食下午茶,相信CP值會更高。