2015-12-06 1911 瀏覽
今次都唔係第一次食嫁啦!係上次食過幾好,所以黎番尋味。去到係門口見到有幾個吉位,唔知點解係都唔放我地入去。不過等左十分鐘到有位,可以接受。雖然位有啲窄,不過佢有鈎比你掛袋,唔係要攬住個袋食都幾辛苦。第一次驚中伏,冇叫到佢個芝士飯,淨係叫左特濃豬骨同櫻蝦沾麵。份量中規中矩,我大食就要食兩碗先夠,不過窮人負擔唔到,所以都係一碗算。兩個湯幾香濃,蝦個個如果可以再多啲蝦味就正啦!豬骨湯我食完仲叫加埋魚湯飲埋麵質我鍾意食硬身嘅所以覺得佢岩岩好,女神就話有小小硬。餃子以拉麵店黎講算中上,皮唔會勁厚食皮多過食肉,汁都係普通餃子汁,冇乜特別今次食左芝士飯,幾特別同幾香,不過咸左啲。啲可以拉絲嘅芝士真心正!佢張檯上面有電磁爐,比你食到咁上下個湯凍左整番熱,不過我每次都好快食晒,睇住女神食第二啖
今次都唔係第一次食嫁啦!係上次食過幾好,所以黎番尋味。

麵質我鍾意食硬身嘅所以覺得佢岩岩好,女神就話有小小硬。
2015-12-02