2019-04-10 545 瀏覽
平時去電影中心睇戲,趕既話都冇乜好食,行過見到新開咗呢間餐廳,又有我最鐘意既喇沙,一於入去試新野!餐廳環境乾淨企理,自助斟水,地下仲有個布箱俾你放袋,原本呢個服務通常係拉麵店居多,難得得度都有,值得加分。本人係非常鐘意食喇沙,佢呢度款式算多,正猶豫緊揀邊款好時,留意到有款叫珍寶喇沙,咩料都有,啱兩個人食,咁就唔使諗啦!唻到賣相相當唔錯,同埋值得一提既係佢係摻摻,即係粗麵溝米粉。第一啖試湯,少少辣,但略嫌椰味唔夠,香度亦麻麻,算係一個僅僅合格既湯,麵同米粉普通。不過餸菜非常足,尤其是份雞翼,非常入味香口,強烈推介!當中魚蛋彈牙,魚味不俗,可惜份魚腐就似係炸咗既魚蛋,有啲普通!其他料算正正常常,不過坐得舒服,服務搭救,加起上唻算正評!

其他料算正正常常,不過坐得舒服,服務搭救,加起上唻算正評!