2020-02-06 660 瀏覽
搬左寫字樓之後都冇黎過,難得經過要再食返🤤帶埋朋友一齊黎食,佢嘅comment 係家嘅味道😂唔錯啊,冇味精。水餃味道啱啱好,不過啲餡料好似冇印象中咁多,但都啱啱好。佢啲餐嘅小食其實可以轉嘅,但如果係個伯伯落單(我估係老闆),佢可能唔記得你話要轉咩,或者講多幾次先明。但老闆娘(我估係啦,姐係煮嘢食嗰個)就好醒嘅,一講就明,收錢仲可以心算(我加減數都會計錯😂),老闆就要㩒計數機。今晚都闆唔喺度,老闆娘落單再煮埋,我鷄翼轉左鷄蛋☺️鍾意食佢啲水餃,跟餐嘅水餃其實都可以揀白菜定其他。之前食水餃餐真係太飽,所以都係叫擔擔麵,好似少啲餸應該冇咁飽。但有少少辣咁好開胃,飽左都忍唔住食晒🙈 個手拍青瓜係蒜同醋,唔辣嫁。薯仔絲印象中都好味,鷄翼係炸嘅,所以冇咩興趣🙈咁樣一個麵有埋小食$36,仲要午餐晚餐一樣價,抵!仲要冇味精,家的味道🤤 唔係以前同事介紹都唔會入去食,因為門面唔太吸引,真係好簡陋😂 戴返頭盔先,食極都係食水餃面同擔擔麵,好滿意,冇試過其他🙈
搬左寫字樓之後都冇黎過,難得經過要再食返🤤
帶埋朋友一齊黎食,佢嘅comment 係家嘅味道😂

戴返頭盔先,食極都係食水餃面同擔擔麵,好滿意,冇試過其他🙈
四川擔擔麵餐
四川擔擔麵餐