2021-07-26 65 瀏覽
今日想同大家推介一間非常啲浪漫嘅餐廳❗️好啱大家同男/女朋友拍拖/慶祝生日/週年紀念💕佢入面嘅環境非常之寬躺,裝修係行fine dining 路線😍落地玻璃可以睇曬成個旺角油麻地鬧市嘅景🖼相信夜晚嚟嘅話會更加浪漫!🔻🥣餐湯-周打魚湯 呢個湯好鮮甜,魚味好重,但係又唔會覺得太腥😗配合埋佢個香草餐包,好夾呀🤓🤓🥗雞胸肉沙律 + 三文魚沙律沙律菜好新鮮好fresh🤗完全無苦澀味❗️仲配搭埋有洋蔥同果仁,dressing酸酸甜甜好開胃🤩🔻🍔安格斯牛肉漢堡 Angus beef 嘅肉質非常之鮮甜,唔會覺得太韌,而且好多汁,幾重牛味🐮另外個人覺得佢唔會加得太多醬汁幾好❗️因為過多醬汁會掩蓋咗牛嘅鮮味。另外佢有幾塊薯角,炸得外脆內軟好食🤩🤩🍝煙三文魚忌廉扁意粉 扁意粉口感煙韌,忌廉汁亦都唔會過於creamy ,食完唔會覺得好溜🤓d煙三文魚都幾好食😉🔻🍫🥧朱古力tart 甜品係朱古力tart, 呢個真係好好食❗️因為佢d 朱古力好rich, 唔會過甜👍🏻👍🏻同埋個撻皮夠脆,食完真係好滿足😚
🥣餐湯-周打魚湯
🥗雞胸肉沙律 + 三文魚沙律