2022-09-20 211 瀏覽
我好鍾意小動物,尤其係狗狗 🐶 由於而家仲未有條件養住,所以間唔中我都鍾意四圍搵地方 J 下人地嘅狗狗 🙈 呢間 Woofy 喺沙田新城市,當日都見到好多人帶毛孩過黎 😍 除左漢堡、意粉同小食之外,佢都有提供毛孩食物,當日就見到狗狗好開心咁打完卡仔開餐 😆Latte (Skim milk)不過不失的一杯咖啡,咖啡同奶算 balanced,但啡底唔算突出,好普通嘅 Latte 😂熱情果青檸梳打味道係清新嘅~ 但就係典型熱情果口味嘅飲品,唔會伏但都無驚喜 🙈我諗呢度主打嘅係寵物友善,所以飲品就真係中規中矩,我見同場好多人食漢堡,下次都會試下,不過應該唔會太大期望 😂 呢度主菜應該係 J 毛孩啊 😍 當日見到柴犬、貴婦、比熊,仲有貓貓 😍

Latte (Skim milk)

熱情果青檸梳打