2021-04-04 885 瀏覽
好朋友想食泰國野😋 疫情下冇得去泰國,唯有留係香港食泰國野🤣 滿足下個胃😍😋1. Minced Pork Rice🍳肉碎配煎蛋飯🤣個人認為overall唔算太吸引,味道不過不失 2. Thai Platter🍢🍤依個拼盤真係一定要叫😍😋雞串、腸仔、牛肉串、炸魚蛋等,配埋3種唔同既sources,岩曬中意唔同小食既朋友一齊食👍❤ 3. Chargrilled Squid🦑次次食泰國野一定會叫串燒魷魚,所以一開menu同朋友都一致認同一定要叫,本身睇menu以為幾大份(因為價錢都偏貴),但黎到我地面前真係有啲失望😅😕,份量較為細份,同埋唔夠熱,但味道都唔錯既😊 4. Spag Carbonara🍝對於鍾情西餐既我忍唔住都要係食泰國餐時都叫左個Carbonara意粉,啲source好夠味,同埋煙肉份量足夠😋 5. Phad Thai Prawn🦐依個芽菜份量太多😅有啲喧賓奪主咁😅反而麵同蝦份量少😅

1. Minced Pork Rice🍳

2. Thai Platter🍢🍤