2023-07-21 649 瀏覽
20/7/2023我同屋企人係第一次食 我細佬有睇開微辣 想試試 野食不是非常好食之餘仲要一開始已經有個不開心的經歷當時有個侍應(肥帶眼鏡男人沒有穿制服今日20號係著橫直間藍白色恤衫)態度非常差第一 先係我媽媽拎左杯手搖飲品入黎 冇係餐廳飲過 佢問我地睇唔睇到個牌寫咩(牌上寫上自帶飲品罰款$100字眼) 其實問呢句之前可以有禮貌地講聲唔好意思 而唔係叫我地自己睇個牌寫咩第二 餐牌上有好多食物已經冇哂 我細佬已經揀緊野食 我同媽媽同弟婦三個係到傾計影相 肥男侍應走埋黎話:你地已經坐左10分鐘都未叫野食(其實係冇10分鐘點解要吹到咁大?) 他說:我地計緊時 (我地行入黎去到坐低完全冇人講過係有時間限制 如有應該入黎時要提客人!!!!)第三 我地係想嗌4個餸 第4個餸要時間諗食咩 所以話叫住3個先 但肥男侍應話:你地嗌左3個咋喎 我話:轉頭先我地仲要諗其實冇指示有寫住話4個人一定要叫4個餸再講 野食又唔係去到好好食要下次一定再黎果隻Youtuber效應又如何 ?員工態度差 貼錢買難受 !!!這是一個我對這餐廳不愉快經歷的一個晚上想知道微辣們請員工是那麼求其的嗎 ?
其實冇指示有寫住話4個人一定要叫4個餸
再講 野食又唔係去到好好食要下次一定再黎果隻
這是一個我對這餐廳不愉快經歷的一個晚上
想知道微辣們請員工是那麼求其的嗎 ?
2023-07-20