2020-09-03 487 瀏覽
話說之前係日本食過呢間原宿表參道人氣鬆軟梳乎厘班戟店 一直都好難忘望穿秋水 「幸福班戟」終於都黎左香港喇!一於去試試!佢地個menu甜同鹹既班戟都有 任君選擇 迎合到唔同人既口味 岩晒女仔帶男朋友黎食 自己食甜 男朋友就食鹹班戟  又或者share黎食 咁就唔怕男朋友因為冇鹹野落肚而詐晒型啦!落完order就乖乖地坐低等部機響 好日式呀!先黎兩杯飲品 飲品選擇都幾多 我地揀左橙汁同埋咖啡 大概因為係即叫即整 所以等候時間會長少少 不過唔緊要啦 邊飲邊等由於我地兩個都未食lunch 所以大家都選擇左鹹班戟當午餐 我地分別叫左三文魚牛油果芝士慕絲班戟同埋全麥班戟配 芝士蘑菇奄列三文魚牛油果芝士慕絲班戟 採用既係全麥班戟 呢個食材既組合感覺幾健康 口感亦非常豐富全麥班戟配 芝士蘑菇奄列 切開奄列會有熱辣辣既流心芝士湧出黎 配上自家製既醬汁 好好味班戟既口感好鬆軟 亦好香麥味同牛油味聽講佢地既食材均黎自日本 亦會安排員工到日本受訓 所以味道同係日本食真係完全一樣嫁!黎個大合照先而且佢地仲榮獲新假期必吃食店2020大獎 信心既保證!價錢都同同類型餐廳差唔多下次想再黎試下呢度既甜班戟呀!等我試完再
望穿秋水 「幸福班戟」終於都黎左香港喇!一於去試試!

落完order就乖乖地坐低等部機響 好日式呀!
同埋
班戟既口感好鬆軟 亦好香麥味同牛油味
黎個大合照先
而且佢地仲榮獲新假期必吃食店2020大獎 信心既保證!
價錢都同同類型餐廳差唔多

下次想再黎試下呢度既甜班戟呀!等我試完再同大家分享!
全麥班戟配 芝士蘑菇奄列
  • 全麥班戟配 芝士蘑菇奄列,