餐廳: 富臨漁港
資訊:

餐廳: 富臨漁港
資訊:

去沙田諗住搵姨媽飲茶嘆下..點知到最後食唔飽又谷鬼氣!一去到知道表姐話要去果間酒樓原來係富臨都嚇左一嚇因為大角咀開左間新分店..聽人講話D杯杯碟碟好污糟..都考慮去唔去試見今日唔黎都黎左..算啦..試下新野到左門口後見到好似好多人咁..以為要等好耐..點知一同佢講幾多個就即刻叫我地入去..心諗:好似好好咁喎?!點知條友叫我地行到最入之後..D員工都好似唔知發生咩事咁..帶我地兜左幾個圈先搵到張枱俾我地!好啦..到坐底啦..個地下真係好污糟..紙巾碎之類搞到連腳都唔敢掂地幸好坐左陣有個清潔呀姐黎掃地..咁就算數啦開始洗碗碟..一望...ER....都唔知係茶葉渣定係咩..黑蚊蚊個托碟又油林林..掂都唔想掂但最嬲都唔係呢樣..係D員工既服務態度!!2:14分..叫左菜苗餃同鳳爪等等..野都就黎食完..菜苗餃同鳳爪都唔見縱影..諗住搵個人問下有冇漏單..舉左成十分鐘手都冇人黎..個部長見住我你眼望我眼揮埋手叫你過黎.都可以扮睇我唔到走左去咩料呀!? 價錢收得平唔洗做呀? 應有既服務去哂邊呀?見我地就走就由我地呀?好啦..終於有個呀姐過黎..但個樣未訓醒咁..又黑口黑面..問佢點解D野咁耐都未
去沙田諗住搵姨媽飲茶嘆下..
點知到最後食唔飽又谷鬼氣!
一去到知道表姐話要去果間酒樓原來係富臨都嚇左一嚇
因為大角咀開左間新分店..
聽人講話D杯杯碟碟好污糟..都考慮去唔去試
見今日唔黎都黎左..
算啦..試下新野
到左門口後見到好似好多人咁..
以為要等好耐..
點知一同佢講幾多個就即刻叫我地入去..
心諗:好似好好咁喎?!
點知條友叫我地行到最入之後..
D員工都好似唔知發生咩事咁..
帶我地兜左幾個圈先搵到張枱俾我地!
幸好坐左陣有個清潔呀姐黎掃地..咁就算數啦
個托碟又油林林..掂都唔想掂
但最嬲都唔係呢樣..係D員工既服務態度!!
2:14分..叫左菜苗餃同鳳爪等等..
野都就黎食完..
菜苗餃同鳳爪都唔見縱影..
諗住搵個人問下有冇漏單..
舉左成十分鐘手都冇人黎..
部長見住我你眼望我眼揮埋手叫你過黎.
都可以扮睇我唔到走左去
咩料呀!? 價錢收得平唔洗做呀? 應有既服務去哂邊呀?
見我地就走就由我地呀?
好啦..終於有個呀姐過黎..
但個樣未訓醒咁..又黑口黑面..
問佢點解D野咁耐都未黎..
又再過多陣查完先同我講賣哂冇落單!!!!
我落單果陣已經驚你地會漏..連枱號都幫你寫埋..點解咁都可以漏到!?
姨媽都頂唔順發火鬧..但個呀姐連對唔住都好句,,好似我地鬧錯佢咁
我問你..如果我係紋身客..你仲夠唔夠膽咁既態度?
臨尾頂佢地唔順取消左碗粉
但埋單果陣照計埋落去..唔睇都拎唔番D錢..大家記得CHECK清楚
希望見到我呢篇食評既人
唔好為左平果小小去搵氣受
食幾多都補唔番條數!
就算去都唔好去沙田果間!!

順便講下D食物.:南瓜露凍左好難食,就算熱個味都怪怪地!!
燉奶就叫得過..幾香幾滑
香麻流沙包太甜..只不過係芝麻糊加林哂既包
煎花枝餅唔錯
春卷炸到變左啡色..(但有D人確係鐘意咁既)
金蒜燒茄子都OK..但街邊既煎釀三寶仲好
2013-02-08