夏日熱辣辣🥵想留喺室內涼冷氣,呢間cafe係不二之選!食物性價比還可以,商場黎講算正常價位,不過多人share會抵啲。餐廳採用橙色為主調,走歐陸復古風,環境氣氛舒適。回訪過幾次,用餐體驗都不錯的~私心推介墨魚汁意粉、薯條同奶昔😆ꞋꞌꞋꞌꞋꞌଘ Calamari Squid Ink Pasta $142 ▸ 7.5/10我同朋友都覺得呢個有驚喜 意粉口感彈牙 魷魚圈新鮮嫩滑🐙香濃忌廉汁更沾上少許芥末籽 帶點微辣 配上青檸汁同新鮮蕃茄食完唔會有膩感🌿ଘ Sea Urchin & Scallop Linguine $178 ▸ 6.5/10賣相吸睛✨但性價比相較低啲頂頭嘅海膽質素有啲參差食過兩次 一次就幾新鮮 一次就較腥香煎帶子就正常幾嫩 蟹肉量較少忌廉汁香濃 但略嫌稀左啲🤏🏻掛汁一般ଘ Maple Bacon Cheese (Burger) $105 ▸ 7.5/10個包係正常size黎 放左係薯條兜隔離所以睇落細啲😂個包睇落好豐盈 層層分明塊漢堡扒唔會太散或太實 有厚度安格斯牛肉肉味香 OK juicy煙肉勁大塊 好香脆🥓ଘ Chicken & Cheese Quesadilla $7
Sea Urchin & Scallop Linguine

個包睇落好豐盈 層層分明
塊漢堡扒唔會太散或太實 有厚度
安格斯牛肉肉味香 OK juicy
煙肉勁大塊 好香脆🥓
Maple Bacon Cheese (Burger)

ଘ Chicken & Cheese Quesadilla $79 ▸ 6.5/10
餡料都算幾足
有雞肉、甜椒、mozzarella芝士、番茄莎莎
我地狂點酸忌廉同牛油果醬🥑
配有沙律菜伴碟解膩🥗
Chicken & Cheese Quesadilla

ଘ Black Truffle Cheese Chips $59 ▸ 7.5/10
ଘ Sour Cream Works Chips $55 ▸ 7.5/10
薯條係必嗌🤘🏻
新鮮炸 熱辣辣夠香脆
推介 黑松露芝士汁 同 酸忌廉及牛油果醬
Sour Cream Works Chips

ଘ Banoffee Creme Brulee Pancake  $119 ▸ 7/10
佢地其中一個招牌係梳乎厘🥞
帶焦糖燉蛋嘅味道梳乎厘幾特別
質地鬆軟☁️ 較濕潤
蛋香味濃 班戟表面有一層焦糖脆皮🤤
淋上雲尼拿吉士醬 口感唔錯
Banoffee Creme Brulee Pancake

ଘ Crumble & Apple (Milkshake) $70 ▸ 7.5/10
試過幾款口味 例如oreo同mint chocolate

☎️: 24511688
🚶🏻‍♀️: 沙田站A3出口步行3分鐘
💵: 加一服務費✔️
Calamari Squid Ink Pasta
Maple Bacon Cheese (Burger)
Sour Cream Works Chips
Banoffee Creme Brulee Pancake