(非會員)
2005-04-29 19 瀏覽
呢度D沙爹牛肉麵真係好好味,雖然佢地沒有供應出前一丁,但只係用大光麵都已足夠,每次食的水準都沒有下降~~(你可以轉米粉/意粉/通心粉都可)因為麵身夠濕,但絕不會"淋pat pat",岩岩好, 而d沙爹牛肉汁仲係熱,出面好多舖頭都係涷架,同埋d汁不會太辣,絕對不會”確喉”,所以你食的時候,會覺得牛肉同沙爹汁係溶合一齊,同埋呢個係沙爹牛肉麵餐,所以會配埋飲品同火腿庵列, 個庵列d蛋係好好味架!因為d蛋好滑,佢炒得未係全熟,但又不是生,係叫之間吧! 點解? 因為會有少少蛋汁漏出來, 用來夾佢跟餐的牛油方包, perfect~~~, 仲有其就其在佢唔會食到你成口油, 出面好多茶餐廳唔係炒到d蛋乾哂,就係食到成口油,好似d油唔駛錢咁~~ , 所以呢度比較少人叫煎蛋/太陽蛋, 我諗都係呢個原因掛!!!講到服務: 三個字“快、靚、正!”因為真好快, 但不會亂, 只要你坐低一落單,1-2分鐘食物同飲品已送到, 不信既, 星期日上午你可以試下。不過有好有唔好, 佢地咁快,你都唔好意思坐太耐, 有少少趕住走咁, 仲有佢d伙計講野真好好笑!!!!佢唔係只得沙爹牛肉麵好, 好多茶餐廳的食物佢整出來的平均水準真

講到服務: 三個字“快、靚、正!”

佢唔係只得沙爹牛肉麵好, 好多茶餐廳的食物佢整出來的平均水準真的不錯。

我推介係佢水吧的焗吞魚包, 佢個包好大,又焗得脆,唔知係咩包,甜甜地架~~~~