2017-06-07 150 瀏覽
今日同最愛去食呢間放題,冇影相,亦都唔想晒咁多時間打呢間餐廳的食評,因為唔想晒時間,總結一個字差。首先,一開頭黎的三文魚刺身睇得出好唔新鮮,戴子我覺得好細粒,大約等於手指公指甲咁大(我唔知係咪得我咁唔好彩🤷🏿‍♀️),甜蝦又唔新鮮,有d灰色的疑似卵痴係度(實際我唔知係咩),影響食慾,不過我男朋友話冇咩野,佢話刺身有時係咁,佢有照食但我冇食,另外有松葉蟹刺身,但主觀感覺上同普通蟹柳冇咩分別。另外叫左蕃茄湯底,個湯底偏酸,唔甜。串燒唔夠味,壽司飯唔夠凍,好多件都仲係暖身,仲有黑松露帆立貝壽司,上面d黑松露唔係黑色,顏色似梅菜的顏色擺上面,嚇到我撩走晒d所謂黑松露先敢食。整體來說,好差,而且真心少款另外,有兩次入左張單,但好耐未到,所以問個職員,職員叫我們重新填過,令我感覺間野運作有d亂,因為呢晚人好少,但都出現呢個情況,而且係2次間野都唔係冇好的,火鍋料我叫左墨魚丸,佢係入左好食墨魚丸的貨,炸物都係ok。另外,有apple cider飲,都比較少放題有得飲佢,甜品方面,都算多雪糕揀,值得讚。最後最大的優點係快,因為人好少,所以d野上得好快,um... 其實都唔知好事定壞事。
整體來說,好差,而且真心少款

2017-05-31