2014-10-12 10017 瀏覽
每次來MACAU都必來山度士的.好難得有假期, 好掛住山度士的燴牛尾同焗鴨飯, 所以特地來澳門食, 落左船, 肚仔好餓, 立即搭的士來到山度士. 已經差不多9點, 唔駛等位, 仲好驚要等.一入去見到山度山叔叔在食晚飯, 留下差不多滿, 所以上留樓上坐. 點知上面得一枱人, 個侍應都要叫我地2個坐角落迫位, 當然係好無禮貌. 我所以惡惡地同佢講, 我地想坐鬆D. 唔想迫住食.佢就由我地.咁我叫返我最愛, 成日都掛住的燴牛尾同鴨飯. 點知......炸唔夠耐, 無咩香味, 無特別好, 侍應落錯單, 叫3粒比左2粒.好期待的燴牛尾, 但已經大不如前, 味淡左, 牛尾少左, 不像之前咁濃郁, 仲要個底層係薯仔, 有少少失望.而且加左價158.焗鴨飯, 面頭熱, 中間唔夠熱, 好失望,睇得出粗製, 趕時間,沒特別, 不像之前好香鴨味, 之前成個飯鴨肉絲極多.但今次是鴨肉條, 可能唔熱, 所以唔覺好味. KIM見我覺得唔夠熱, 所以幫我攪拌左底面D飯.而且加左價158.總括, 可能出名左, 感覺粗製, 趕時間, 服務差, 價格不值. 來過MACAU好多好多次, 好多都試過, 覺得一般, 點知這間誠
每次來MACAU都必來山度士的.

SANGRIA
馬介休球
燴牛尾
焗鴨飯
而且加左價158.
總括, 可能出名左, 感覺粗製, 趕時間, 服務差, 價格不值. 來過MACAU好多好多次, 好多都試過, 覺得一般, 點知這間誠意小店, 都變得一般了.
2014-10-09