2018-02-05
今晚大家都收得夜,好彩喺香港就係夜一夜都會有好嘢食!上次食過都覺得哩度唔錯,所以又過黎試下!我嗌左個餐,頭盤揀左巴馬火腿沙律,哩度啲餸碟碟都好夠份量,就連頭盤都一樣火腿份量一啲都唔吝嗇,正!主菜我揀左軟殻蟹黑松露帶子意大利飯好好味!佢地用嘅係脆口意大利飯,唔係普通淋晒嘅飯,軟殻蟹就炸到好脆,我同佢一人一舊,食落真係非常鮮味重點來了!個黑松露飯汁真係食到停5到!啲忌廉同芝士香真係好惹味飯入面仲加左一粒粒細嘅帶子!非常喜歡佢主菜就嗌左燒安格斯肉眼扒,係真係好大塊,成10oz咁多!面頭燒得好脆,食落點埋淡淡嘅紅酒汁,係真係好搭調,不錯牛扒仲有跟薯蓉,份量好多,我同佢一人一半,剛剛好上次試過佢嘅鎮店漢堡都知佢嘅portion係好大,果然今次嗌佢第2款漢堡,都係咁大份咁抵食哩個三文魚蓉漢堡,中間夾住好厚身嘅三文魚蓉餅,整得好淋,個味道調得好香,用足份量嘅三文魚去整,好扺食!佢嘅三文魚蓉芯仲有用其他香菜整成,個面烘到脆一脆,真係好值得一試咖!我地收得晏係特別肚餓,所以嗌左個炸魷魚,佢唔係炸到好脆嗰啲,不過佢好新鮮,每一舊都好軟身,果然係推介菜甜品控嘅我嗌左杯包嘅薄荷朱古力,跟餐只需加$15,真係好
Parma Ham Salad (跟餐頭盤)
軟殻蟹黑松露意大利飯
燒安格斯肉眼扒(10oz)
燒安格斯肉眼扒(10oz)
牛扒仲有跟薯蓉,份量好多,我同佢一人一半,剛剛好
泰式三文魚蓉漢堡
薄荷朱古力(跟餐)
跟餐甜品有咖啡奶凍,佢咖啡味濃,仲整到奶滑身,正!
拍拖黎哩度食嘢,環境好有情調
2人食$900,叫咁樣嘅份量,偶爾要食餐好,咁嘅價錢,推介呀!