2018-08-06
又到Happy Friday la🤤又係時候約幾個朋友仔食野吹水~本身已book左一間coffee shop,但同同事傾落先知到個間係伏店~所以臨急臨忙就book左呢間由同事推薦既coffee shop la🤣話佢既🐷腳好好食(不過我地最後都揀左豬肋骨而棄左豬腳😂)入戲肉啦~先黎左個fish and chips,魚同暑條都炸到脆卜卜,個醬都好好食跟手上左海鮮pizza~餅底夠脆~面頭芝士睇落雖多但勝在食落唔膩~食兩舊都唔算好濟~👍🏻大蝦意粉,呢個係水準之上~意粉煮到岩岩好,唔會太硬或太lum,超出預期😍最後上埋個ribs,不過呢個就有d失望啦~因爲本身鍾意食d ribs係一切開d肉可以同d骨分離既個隻,同埋d肉要烤到乾身d ga~呢款就唔骨肉分離個隻😂所以唔係咁岩我口味啦~整體黎緊呢間coffee shop既食物係水準之上,雖然佢地話有限時兩個鐘~但我地7點上到去,個場都唔算太爆,所以even過左兩個鐘佢地都冇趕我地走😆最後我地吹到夠皮先走~值得再Encore🤗
入戲肉啦~
Fish and chip