2023-06-21 243 瀏覽
兩年多前經過太子分店,一試之下非常驚喜,啲雞好滑,個湯底好飲,即時買外賣比家人試。後來知道旺角都有分店,每次出開黎都必食黑蒜湯底,可惜近年水準一次比一次差,啲雞件冇以前咁滑、啲米線又唔夠爽口,今日嗰碗湯又唔夠熱,個米線係碗裡直頭係<一pat麵餅>咁款,要自行整散佢,啲雞件又斬得衰,幾嚿都痴埋一齊,仲枉佢加左價!有次去食,埋單時價錢比menu價錢貴左(初時我仲以為自己聽錯),我問個收錢女仔,佢目無表情只重複個價錢,禮貌欠奉!食物水準下降之餘又貴左,唔怪得近來少左客,以前見lunch time要排隊等位的,希望店主睇到各方評語後提升返食物同員工質素,我都好想繼續幫襯你地,唔好再令人傷心。。。