2016-05-23 896 瀏覽
係灣仔買過包,食過早餐,幾滿意,成日想試下食主菜,一路無機會。上次路經朗豪坊見到,先知佢地係到有分店,今日同老婆係旺角行街,岩晒!入面好自助、自己搵位、自己Order、自己捧餐、自己斟水。我地坐低之後就走出去個櫃到睇下有咩食,最吸引我既,當然係甜品同包啦,點左個Mushroom & Thyme Ravioli同Chocolate Cube!!!收錢阿姐講英文,不過我英文差,佢每句我都聽兩次先聽得明,阿姐塊面都幾黑,唔係好友善,Order時候要戰戰兢兢,收咁既價錢,係咪應該態度好少少呢?…同灣仔D Service 差好遠,唔通係旺角區?Mushroom & Thyme Ravioli都幾香幾Creamy,係個皮厚左少少,整體都滿意,不過收88蚊其實唔平,出面中檔有service食一個set都係收梗約160蚊到,有湯有包有Desert……..呢度得個main…….諗落有少少唔扺!Chocolate Cube好好食,朱古力淋漿set到但無凝固,Chocolate mousse硬度適中,朱古力味濃郁!中間有層開心果paste同紅莓漿,濃郁既朱古力味都同紅莓好襯,就係開心果本身味道出唔到黎。座位
座位設係食物櫃旁邊,另人食指大動!整體熟食好似一般,不過佢包OK,PIZZA 應該唔差,自助形式黎講價錢就貴左少少。包餅質素都好好,就係服務差左少少!
2016-05-22