2020-10-21
一入到餐廳,成個感覺有別於其他火鍋店!裝修佈置好用心,座位同牆身採用咗民族風佈置,感覺舒適又精美,絕對係一流嘅打卡聖地!食物方面,火鍋湯底同配料都有好多選擇!今次嗌咗卜卜蜆鍋,呢個鍋蜆嘅數量絕對無因為佢係湯底而偷工減料!見到鍋裡面滿滿嘅蜆,心情超興奮啊!其他配料全部賣相都好好,叫咗手打丸同餃子仲有雙層架上添!真係忍唔住手每碟菜都要幫佢打個卡!配料選擇真係好多!有餃子、手打丸、魚滑、豬牛雞同海鮮等等!少私心推介瑤柱乾魚滑同黑松露野菌鮮蝦丸,夠哂特別同埋其他地方未必食到!海鮮都有好多種類,扇貝、白鱔、帶子、蚌!鍾意海鮮嘅朋友仔,呢到絕對係你嘅必試之選!價錢仲有好親民啊!最驚喜嘅係除咗最普通嘅原味魚皮同響鈴,呢到仲有鹹蛋黃味,作為餐前小食簡直無得頂啊!而家新張期間全單仲有 68折,性價比超高啊!
而家新張期間全單仲有 68折,性價比超高啊!