2021-04-06 360 瀏覽
首先服務真係同餐廳格調唔成正比,晚巿時段入去,reception居然冇人企喺到,之後一口氣嚟3個人招呼,有啲雞手鴨腳,再加上最尾個 receptionist都係冇乜禮貌(其實佢打電話嚟啲語氣都差唔多),未坐低已經想扣分。之後有個經理埋嚟主動介紹餐牌同 signature dish,算係幾貼心加返分。其後服務都算正常。之後講菜色,叫咗 broken eggs, lobster rice, rib eye, suckling pig, fries 。佢個 lobster rice明明話要30分鐘準備,點知15分鐘左右就同塊牛扒一齊嚟,有啲驚訝。食落感覺個汁煮得太浠,飯索唔哂龍蝦汁有啲浪費,個蝦就正常鮮味。牛扒合格。Broken eggs算係有啲特色。乳豬就焗得幾好,仲好有油香,送酒一流。另外講一講餐廳環境,裝修好有格調,好適合傾計。上落樓梯比較窄同有啲暗位,行慢兩步好啲。另外冷氣太凍,已經坐遠風口位,食物依然凍得好快,影響咗味道。
2021-04-05
2 分鐘 (堂食)