2016-11-16
老公大人話想食韓國野, 而且佢又發現漢城美食原來有優惠,只要平日6:30-7:30PM用餐就有7折優惠.所以就去食啦~兩個人叫左3樣野, 韓式牛肉炒粉絲, 炆牛筋骨, 甜酸炸雞半隻 韓式牛肉炒粉絲($80) 牛肉碎得過份, 好似"食送"頭"食送"尾, 而且粉絲份量極少, 每人夾一次就已經無哂.唔明點解可以咁樣, 價錢又唔係平, 睇見已經唔想食炆牛筋骨 ($98)份量又係超少, 得3舊牛筋骨, 配菜(紅白蘿蔔, 冬菇)都佔了個煲既一半, 完全唔值呢個價錢.平時我去名家食 牛筋骨價錢比佢貴多少少, 但牛筋骨至少有6-7大舊.牛筋骨炆得好淋, 配菜也一樣, 感覺似係煮左好耐翻熱一樣.甜酸炸雞半隻($79), 唯一一樣正常既食物, 味道正常, 剛炸起, 味道算不錯, 而且比較平.雖然是有7折, 但因為此店本身都會收加一, 其實只係8折.買單都要$2xx. 完全不值得吃. 如果大家想吃韓國野,都係去返附近既韓國街吃好了
所以就去食啦~
唔明點解可以咁樣, 價錢又唔係平, 睇見已經唔想食
牛筋骨炆得好淋, 配菜也一樣, 感覺似係煮左好耐翻熱一樣.