2018-06-16 319 瀏覽
近年麻辣火鍋興起,梗有一家係左近,在內地近有百間分店的成都老碼頭,最近插旗於香港。大部分食材從內地運來,例如湯底香油、調味料、辣椒、耗兒魚等。但我最估唔到連整潔程度同服務都跟足內地文化🤬🤬🤬!呢間野真係好污糟,打邊爐個’西’換左2次都仲係有痴上一手d野痴住,用紙巾抺出黎係黑黑黃黃,所以我地索性唔用!d杯又有污積,所有野好似無洗過咁,勁唔衛生!仲要個湯底等左成20分鐘要催先醒覺咁款,又漏單,成間野ᴅ員工無服務可言,好似唔想撈咁!叫佢拎紙巾可以係黑面掉係張檯!D野食又唔掂,叫三罐可樂三罐都係熱嘅🙃,叫佢地拎冰黎都可以叫三次!呢度無野快,叫埋單拎張單黎最快!🤬🤬🤬我以後一定唔會再黎!如果大家想貼錢買難受嘅話就悉隨尊便🙃ᴘ.s.所謂嘅A4和牛係咩質素請大家自行睇相判斷🙃
我以後一定唔會再黎!如果大家想貼錢買難受嘅話就悉隨尊便🙃
ᴘ.s.