1K
2010-04-18 18 瀏覽
星期一至4係$328, 似都ok, 一個電話book左, 和媽及"阿問"來先!一出lift, 便已到reception 枱姐姐好好笑容. 樓底好高, 好舒服!今次真係"好景不常", 我們坐在玻璃窗邊, 但出面係個地盤好餓呀, 食先了!沙律區不太大, 但都有parma ham; 係新鮮切出來的. 加少少瓜, 味ok.壽司有基本的蝦, 三文, 吞那, 八爪等; 另仲有d 卷物, 也幾吸引! grill就乜都有, 一讚!有羊牛豬蝦, 仲可以另即叫即整的小burger!另要一提, 點扒/肉的sauce 真係多籮籮, a1, hp, 乜都有, 玩都玩左好耐d 白酒蜆則幾咸...咖哩有青咖哩菜及紅咖哩鴨, 我算幾食得辣都噴火, 大家小心呀.燒味部仲有滷水鵝, 真係第一次食buffet 見, 味ok 喇.甜品好強, 自家製sorbet 係推介. 另仲有haagen dazs. 甜品區的姐姐好專業地推介每一款, 一讚!328一位, 唔怪得full booking...雖不是最強, 但呢個價錢又好合理.有咭有9折架, 大家注意~
一出lift, 便已到reception 枱
姐姐好好笑容. 樓底好高, 好舒服!
今次真係"好景不常", 我們坐在玻璃窗邊, 但出面係個地盤

好餓呀, 食先了!

grill就乜都有, 一讚!
有羊牛豬蝦, 仲可以另即叫即整的小burger!

d 白酒蜆則幾咸...

甜品區的姐姐好專業地推介每一款, 一讚!

328一位, 唔怪得full booking...
雖不是最強, 但呢個價錢又好合理.
有咭有9折架, 大家注意~
基本壽司都有
蝦正! 蟹蓋也多膏.
仲有即整的pizza! 師傅身後係個火爐. 另海鮮係grill 架~
乜肉都有
檸+薄荷葉, 係香d , 但薄荷味唔太覺
乜肉都有