Master Beef♨️ All You Can Eat🐮🥢💫..每隔一排就會心思思想打邊爐,而最近都會諗起人氣火鍋之選牛大人👻,因為質素真係有所保證❤️,最重要係朋友們都鐘意食呢。一間台式任食火鍋店,提供9種不同湯底款式。牛肉種類都可以因應自己要求而選擇:安格斯、和牛,分唔同等級呢。餐廳仲有由台灣✈️ 直送美食,質素不錯吃。每位仲會附送2粒M9和牛牛丸🍡呢,牛味濃又juicy。最高級別 ll $298牛肉篇:澳洲和牛M5牛肩卷、安格斯牛小排、✨美國Prime 極級肩里肌、牛胸爽、安格斯特選牛板腱海鮮類:鮮甜海蝦、台灣鱸魚片、真台灣鯛魚片、脆肉鯇魚片、脆肉院魚腩、新鮮沙白、順德鯪魚球台灣小食篇:士林鹽酥雞、真豬小香腸、✨糖醋甜不辣、魚香皮蛋豆腐、梅甘酥脆薯滷水類:✨牛媽秘製滷水筋、牛媽秘製滷水肚以上都係我其中既推薦。其中澳洲和牛M5牛肩卷、安格斯牛小排、美國Prime 極級肩里肌,都係必吃呢🐮 牛味濃、油花重、肉質滑,都可以因為自己口味去揀選。海鮮🦐🐟🦑🐚 選擇不少又新鮮。台灣小食款款我都喜歡,其中既糖醋甜不辣,炸得香口又帶點煙韌,加上甜酸糖醋,惹味又有咬口,亦中和膩感呢。而滷水類別更係牛

每位仲會附送2粒M9和牛牛丸🍡呢,牛味濃又juicy。

最高級別 l[澳洲極上和牛吃到飽]l $298
牛肉篇:

海鮮類:

台灣小食篇:

滷水類:
✨牛媽秘製滷水筋、牛媽秘製滷水肚

而滷水類別更係牛媽秘製系列呢:滷水牛筋、滷水牛肚,前者膠質滿滿充滿骨膠原,而牛肚肉質炆至腍滑入味,都係不錯既選擇喔。

食完火鍋想甜一甜❓Movenpick 雪糕之外, 仲有Häagen-Dazs limited edition 既Sorbet , 都值得一試。每次都食到肚皮滿滿🥳。

鐘意飲酒既朋友,餐廳仲有由台灣直送既米酒🍶。黑米釀 (抗衰老作用) & 小米釀 (降血壓 促進血液循環),可以飲酒同時養生呢,別錯過喔。
×××[牛大人台灣火鍋吃到飽 -Master Beef]×××